VALBORG

Så var det Valborg :) Den har varit väldigt bra hittils. Har varit på IKEA med Hanna hela dagen och handlade mycket fina grejjor. Nu har jag precis ätit en god middag med mamma & pappa :) Ska snart åka in till Hanna och ha myskväll! Iiih, du är min bästa vän och jag är så glad för det <3
Kom på att jag har glömt att lägga in bilderna från festen i fredags.. här kommer dom, titta och njut :

Ha en trevlig Valborg allesammans, det ska iallafall jag ha!


Jag älskar Mathias!



image27
image28image29image30image31image32image33


Tisdag 29/4

Då var man äntligen hemma från en dag i köket. Eller ja, det var en timme sedan jag kom hem för vi var så snabba idag! Det gick riktigt bra, jag och Hanna tog hand om biffarna så dom smakade perfekt, för vi är bäst!

Har just pratat i telefon med Åsa ett bra tag, trevligt trevligt. Sitter och funderar på om jag ska gå och ta en dusch. Imorgon är det valborg och den ska spenderas med Hanna, ofcourse! Vi tänkte åka till Ullånger på fest men känner att det skulle vara skönt med en filmkväll istället och så får det bli. Men först på dagen så blir det shopping heeela dagen, naaaajs =D

Nej nu kallar duschen. pusshej

Mathias är min mums och jag älskar dig mest i hela världen. <3

Första dagen på veckan

Nu har jag precis kommit hem, har varit på skolan och efter det åkte jag till mormor. Fick reda på idag att jag är godkänd i naturkunskapen så det lönade sig att kliva upp i lördags. Tack Mathias för att du också klev upp och skjutsade mig <3

Kvällen igår fick ändrade planer, skulle egentligen bara vara hemma men jag saknade min bubbi för mycket så jag åkte hem till honom och myste. Vi såg på världens sötaste film, Alvin och gänget. Helt underbar film. Jag skulle göra vad som helst för att få ha dom små söta ekorrarna hemma hos mig.  Aww! Har lovat Hanna att jag ska se om den med henne någon dag!

Nu ska jag laga mat :) och btw så är Hanna bäst ;*

image26


Sammanfattning av helgen

I fredags vart det party när vi skulle fira Linda. Jätte trevligt, sjöng Singstar gjorde vi och sedan ner på krogen. En lyckad kväll helt enkelt med mycket dans :)
Jag och älsklingen klev upp klockan 8 på lördag morgon, hyffsat jobbigt när man hade gått och lagt sig vid halv 3, men men. Var tvungen att kliva upp för jag skulle in till skolan och göra ett prov som jag förövrigt klarade galant!! Känns mycket bra. Vi gick och la oss när vi kom hem igen och det var behövligt måste jag säga.
På kvällen vart det släktmiddag hos min mormors bror, god mat och trevligt folk :) Efter det åkte jag och Mathias hem till honom och sov, mysigt :) Idag har vi tvättat pappas bil så den är hur fin som helst nu, har precis ätit middag och pluggar, ska slinga mammas hår lite senare också.

Over and Out

fest ikväll

Ikväll är det fest som står på schemat!
Singstar och krogen, here we come !

image25




Jag älskar Mathias ;*


Torsdag 24/4

Varmt, varmt, varmt, ja det kan man säga om idag. Fick sova ut imorse och det var väldigt skönt, klev upp vid 10. Åkte in till Hanna vid halv 12 och vi kilade ner på stan i våra solbrillor. Köpte 2 långa linnen varav ett ska jag ha imorgon. Hanna köpte ett par jätte fina svarta skor, lite avis! Efter det gick vi hem till henne och fikade, det var mumma. Så ringde Linda och frågade vad vi gjorde så det blev att vi åter kilade ner (fast nu med cykeln) till stan. Satt vid vattnet och bara softade med gänget och det var riktigt trevligt! :)

Blev middag hos farmor idag och det var gottans. Nu har jag tänkt att jag ska kolla på OC, I love.

Imorgon är det fest och jag är laddad ända ut i tårna ;) För vi ska fira LINDA!!! Jag förväntar mig en toppenkväll.

Hanna är den bästa <3

Mathias Eriksson, MIN <3

Onsdag 23/4

Grattis Linda, 18 år! Ses på fredag ;)

Nu är det inte långt kvar till sommaren måste jag säga. Hur varmt som helst. Men jag och Hanna gick ändå och solade och det var väldigt varmt men brun blev man! Efter det kilade vi upp till Volontären och hälsade på Mikaela och Marcus, satt där en stund och pratade sedan åkte jag hem. Har pluggat lite idag faktiskt och det känns bra.

Imorgon ska jag vara med bästaste Hanna och vi ska bara softa! Ska bli trevligt :) Ladda inför party på fredag måste vi också göra, wiho!

Ikväll ska jag bara ta det lungt och äta kycklingrulle som pappa förhoppningsvis snart kommer hem med!! MUMS. Ska mysa med Mathias också. Han kommer hit när som helst men jag tycker han är seeeeg, SKYNDA! <3

Näe, nu är det dax att måla naglarna ser jag. Ciao!



BÄST<3
image24


Vårdag

                                                    BARSVIKEN<3                         



Ännu en härlig dag! Känns verkligen att sommaren är påväg nu, och det gillar jag. Har suttit och kollat på Kittelfjälls hemsida en stund nu och drömt mig tillbaka. Haha, det var verkligen en upplelvese.

 Igår kväll såg jag och Mikaela på Wrong turn 2, sjuk film. Men helt ok. Efter det kilade vi ner till Linda och Joseph där det var lite folk. Vi sjöng Singstar och vann såklart över killarna ;) Kom hem vid 01:30 och hoppade i säng direkt. Klev upp klockan 9 och sedan kom mormor och hämtade mig klockan 10. Vi åkte ut till stugan (Barsviken) och var där hela dagen. Hur mysigt som helst och det är verkligen mitt smultronställe! Solade, fikade och gick på promenad sedan åkte vi tillbaka hem till stan.

Imorgon får jag pussa på min älskling igen! Jag längtar <3

Skulle egentligen plugga ikväll men jag känner att jag verkligen inte vill. Imorgon är det nationella och det känns inte bra. Men men.

Ska sätta in OC i datorn och drömma mig bort ett tag :)



 


  

Mormor  <3
image18

Måndag 21/4

Måndagen har gått jättefort och snart är det tisdag och jag är leeedig. Najs.

Idag fick vi reda på att några har kommit med förslaget att man ska blanda alla på hela gymnasiet på balen så man inte ska få sitta klassvis. HAHA, vad är det för jävla skämt!? Jag menar hur man man ens komma på en sån idé? Men vi på HR är ju såklart bästa så vi tog oss i kragen och skrev ihop en protestlista. Traskade bort till mötet som skulle hållas och la fram papperet.  Så nu får vi se om vi lyckas med att ta bort den där sjuka idén. Hoppas att många andra program gör samma sak som vi! Klart man vill sitta med sin klass och inte med några främlingar. Nej hua, så får det inte bara bli!!!!

På torsdag vankas det studentfest, men det är inte så mycket att hurra för, tyvärr. Nej det blir fest på fredag istället, med Linda för jag & Hanna ska visa henne hur man gör på krogen ;)

Nu ska jag äta lite middag och sedan åka in till Mikaela för en filmkväll, mys :)

Mathias Eriksson, MUMS ;*



 


Söndag 20/4

Idag är det Söndag och den har varit väldigt mysig. Jag och Mathias klev upp ganska tidigt, fikade och sedan ut på en låång promenad. Hur mysigt som helst plus att det var jätte fint väder.
Jag har även varit hos mormor och badat idag, hihi. Efter det har jag inte hunnit med så mycket mer. Just ätit middag och nu ska jag sätta mig ner och plugga lite Naturkunskap. Suck...

Igår var det ännu en bra dag. Var med Mathias hela dagen och kvälllen. Var ute och gick en sväng i stan, handlade middag, åt tacos och sedan på kvällen vart det filmkväll med Issa och Micke här hemma. Hur trevligt som helst! Det vart 2 filmer, en skräck och en komedi. Samt en massa gotta, mums. Det måste vi göra om snart igen :)

Imorgon är det måndag igen.. Vi på HR har sån tur att vi är lediga på tisdag så jag tror man överlever den här veckan också.

Mikalea har kommit hem också! Jag har saknat dig. Men jag får träffa dig imorgon <3

Ska ta tag i mitt pluggande nu! pusshej ;*

image17

onsdag 16/4

Idag har jag varit i skolan, blev en soft dag i köket. Efter skolan blev det solning med Hanna & Sanna, trevligt trevligt. Kilade hem till Sanna en stund också. Ikväll har jag varit ute och promenerat och nu väntar jag på att Mathias ska komma hit och mysa!!

Jag får inte glömma att berätta om Marcus smarta idé idag, haha. Vi stog ute i matsalen och snackade, på något sätt kom vi in på att prata om "kortdragaren" och då kläcker Marcus ur sig:
- Men asså, om jag skulle koppa om sladdarna här bakom till MITT bankkonto, då skulle ju alla pengar som dras här åka in på mitt konto och jag skulle bli stenrik!?
HAHAHA, smart ass ;) Du har verkligen dina ideér!


Imorgon är det prov :( Men jag har bestämt att jag ska klara det!

Btw så är det HR-fest på mådag, ses där? ;)



ILOVEYOU
image16

Ny vecka

Måndag igen och det betyder en hel ny vecka. Har just kommit hem från ett träningspass med Hanna, det blev simning idag. Känns bra att man fått röra på sig lite ;)
Vi var på stan en sväng innan och jag provade klänningen som jag skulle ha haft på studenten men den var jätte ful så det gick inge bra. Tusan. Får fortsätta leta, kanske betäller på internet, får se hur det blir.
Snart kommer Mathias och då ska vi äta middag, paj & sallad! Ikväll ska vi till Magnus och kolla på film, trevligt. Nu kom Mathias innanför dörren så jag ska pussa på han, ciao!

Helgen

Den har varit underbar för jag har fått spendera den med min älskling. Hade myskväll i fredags och igår vart det kalas för hans pappa som fyllt år :) Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har städat rummet så nu är det fiiiint. Och rent.

Det snöar ute och jag vill att det ska sluta, våren vart är du?

Imorgon är det soft dag, 1 lektion. Sedan ska jag tillbringa resten av dagen med Hanna, iiih bästa <3


Jag saknar dig.
image15

Ännu en dag

Ja, snart har ännu en dag passerat och det betyder en dag närmare studenten!!!
Fast det finns ett tag kvar på dagen iofs... Sitter hos Mikaela & Marcus och ska snart äta middag :) Ska verkligen bli gottans, det som serveras idag är: Pommes, Fläskfilé och vitlökssmör MUMS ! Mästerkocken Marcus af Elving stoppade precis in pommes i ugnen och Mikaela sitter och spanar in sina biljetter. För hon ska åka till Kanarieöarna ikväll, man är lite avis, svar ja. Jag och Mikaela har just varit hos farmor & farfar, och mormor där vi har sålt våra sista ljus från företaget. Fick ihop en rejäl slant så nu är nästan alla sålda. Känns bra, för då kan vi snart lägga företaget bakom oss, fast det har haft sina roliga stunder också måste jag erkänna. Nä, nu har jag inte tid att sitta här längre för magen kurrar och jag vill ha maaaaat! PUSSHEJ

Mathias Eriksson, I LOVE YOU :)


9 April

Gårdagen vart trevlig och jag fick min efterlängtade drink på Bittens. Hur god som helst.
Det var ganska jobbigt att kliva upp imorse dock, men Hanna var snäll och fikade med mig! Jag måste ALLTID fika på morgonen oavsett tid, dag eller whatever ;)
Dagen flöt på bra ändå, Mikaela var inte den piggaste människan som gick i ett par skor vill jag lova, men sånt händer när man bara sover 40 min på ett dygn, japp jag skrev 40 min!!! (?)
När skolan var slut gick jag ner till mammas jobb och hämtade bilen, fikade när jag kom hem sedan hann jag inte så mycket mer innan det var dags för middag. Efter middagen fick jag äntligen se på OC, har inte haft tid den senaste veckan och jag har verkligen saknat mina bratz ;) Nu sitter jag här och ska snart kolla på Rent Hus med mamma :) Pappa kommer nog snart hem så vi kanske kan ha en riktig familjekväll med dammråttor osv, haha :D
Btw så är mamma & pappa bäääst <3 ILOVEYOU (och min älskling såklart :] )

Snart så är det fredag vilket innebär myskväll med Mathias!! Jag längtar som en tok och det ska verkligen bli supermysigt med middag, promenad och sedan film <3

Nu är det dags att förflytta sig till TV-soffan, CIAO!



Min, bara MIN <3
image14

RSS 2.0