Snabbt inlägg!

Julen har varit toppen! Mysig och helt kanon. Jag fick allt jag önskade mig (wiie) plus lite till. Har jobbat med Linda idag, samma imorgon.

Ikväll ska jag och Mathias mysa med Sara och Robban! Vi ska också på bio och se Göta Kanal 3. Kommer bli så roligt att äntligen få träffa min bästa vän igen! Jag kommer ha en mycket mysig och bra kväll : )

Nu måste jag rusa runt och städa lite, samt duscha. Imorgon kommer min tjockis Emma hit, så måste göra allt fint. Hihi. Hon ska bo hos mig över nyår, kommer bli så roligt!!

Hoppas ni har det lika bra som jag!


<3


En vit jul

Det blir vi nog garanterad i år, äntligen!! Måste börja med att berätta att filmen, Avatar, verkligen uppfyllde mina förväntningar. Det märktes verkligen att mycket pengar lagts ner på den filmen, av 10 möjliga får den en klar 10:a från mig.

Idag har jag jobbat med Linda. Inte så mycket folk var det, vi får räkna med samma sak imorgon. Men det är klart, inte så många som går och fikar dagen före julafton.
När jag kom hem kilade jag till Mimi. Vi fikade och tog en prommis i det Norrländska vädret (sisådär -18), mysigt värre! Vi bytte även julklapp, (jag fick en från Roger, och jag är gladast!!)
Ikväll har jag slagit in de sista klapparna.

Imorgon är det dagen före julafton!
Då ska jag jobba, färga mormors hår och äta middag med henne. Mys.
Kvällen kommer spenderas med Mathias, mamma och pappa. Vi ska ha en riktig uppesittarkväll, göra skinkan och äta den varm med julmust, dricka glögg, spela Bingolottos Uppesittarkväll (ja, vi planerar att bli miljonärer), lägga alla klappar under granen och bara ha det hur bra som helst. Behöver jag säga att jag längtar?

Om jag inte skriver mer innan julafton så, God Jul till er alla önskar jag er!





Mysiga Måndag

Idag har jag och mamma bakat julgodis hela dagen. Hunnit med en sväng till affären också. Nu har vi precis ätit middag och väntar på att pappa ska komma hem. Jag ska nämligen följa med han in på stan och köpa julklapp till mamma. Efter det kommer Mathias hit och myser en stund med mig, innan det är dags för oss att bege oss in till stan och gå på bio med Linda och Mats! Supertrevligt kommer det att bli : )



Hoppas den uppfyller mina förväntningar!


Snöiga Söndag

Snön faller ner utanför, det är så mysigt. Helgen har varit lugn och mysig den också. I fredags bakade jag som sagt pepparkakor med Mimi, dom var fina och mycket goda. Jag lovade ju bilder, och bilder finns det men jag orkar inte lägga in dom just nu, så ni får se dom vid ett senare tillfälle. Fredagskvällen spenderades med Mathias, mys, mys och åter mys. Blev lite lussebullsbak och glögg också.

Igår uträttade jag och Mathias lite ärenden, bland annat på bibblan, det var inte helt lätt att hitta och låna en kurslitteraturbok inte, det kan vi tala om. Igår kväll, lördag alltså, då hade jag, Mathias, Issa och Micke myskväll. Chips, läsk, godis, film, och bara mys!

Idag har jag städat med mammsen. Slagit in alla julisar och klätt granen med pappsen. Nu har jag verkligen julstämmning, snön som faller utanför gör det ju inte sämre.

Imorgon är det måndag. Då ska jag spendera dagen med mamma och kvällen på bio med Mathias, Linda och Mats. Ska äntligen få se Avatar, har höga förväntningar på den!

Nu ska jag sova, natti natt!




Ännu en kväll med Roger och Rami



Nu har Mimi precis kilat hemåt i kylan. Vi har spenderat kvällen med Bonde söker fru och Paradise. Samt Rocky Road & Skumtomtar såklart!! Lika mysigt som vanligt med min bästa sis! <3

Idag har jag varit i Sundsvall. Vi kilade på stan nästa hela dagen, åt lunch och sedan hem till Linnea och drack glögg och åt pepparkakor, som var hur goda som helst! Linnea som stått för bakningen. Vi spelade julklappsspelet och jag roffade åt mig 2 st (av totalt 9). Bättre än inget, och jag lovar att det var nära att jag inte fick några alls, jag har världens otur när det gäller tärningar... Fick iallafall två supergulliga muggar, en grytvante med texten God Jul, och en penna & nyckelring med "fluff", cutie! Har haft en mysig dag och kväll helt enkelt.

Imorgon är det fredag. Ska ner för en föreläsning och sedan brumma hem igen. Då blir det pepparkaksbak med Mimi! Kanske lägger ut några bilder på våra mästerverk sedan, vem vet. Kvällen ska bara ägnas åt mys med Mathias som jag inte sett på en hel vecka. Jag längtar!!

Natti natt!


Bonde söker fru

Ja, ikväll var de det slutgiltiga valet. Jag och Mimi har suttit som klistrade vid tv:n hel kvällen, med Rocky Road, Skumtomtar och filten! Idag har jag umgåtts med Emma och Frida. Jag coh Frida körde Emma till tåget och sa hej då, Tur att hon snart kommer tillbaka, ca 2 veckor kvar bara! Efter det åkte vi på Dollar, stan och sedan hem till Frida och fikade goda lussebullar med mjölk, mums!

Imorgon är det först föreläsning och sedan ska jag, Linnea och Elin kila på stan, äta lunch, drick glögg, byta julklappar och mysa! Bara Emma som fattas, krya på dig!! Kvällen kommer återigen spenderas med Mimi framför tvn för att följa Roger och dom andra på deras kärlekssemestrar! Även Paradise hotel kommer vi att troget följa. :0)

Nu ska jag sova och sakna Mathias, men samtidigt vara glad över att han bara är min!!


Säga vad man vill, men Roger är ändå den bästa!


Jag ser det snöar!

Äntligen snöar det! Visst har det varit kallt idag men det är det lungt värt när det kommer snö. Fast lite jobbigt var det när jag skulle åka buss imorse 06:55, jag kliver in i bussen och förväntar mig en härlig värme. Det fick jag såklart inte. Nej då, värmen i bussen var ur funktion så min bussresa känder som 10 svåra år... Kände nästan ingen skillnad av att kliva utanför dörrarna närjag var framme. Som tur var fanns det värme på bussen som jag åkte med hem.

Blev lite ändrade planer ikväll. Skulle som sagt haft lilla-julafton i Sundsvall men vi flyttade det tills på torsdag. Jag ska istället tillbringa kvällen med min tjockis Emma och Frida! Emma är äntligen här igen och det ska bli så roligt att umgås.

Nu ska jag ta och beställa 2 stycken böcker som jag ska ha till denna kurs. Bara sisådär drygt 1000 kr för 2 stycken, det är ju billigt och bra va!? Suck...


Mathias är bäst och bara min!


Tjockis&Fetto <3


Min helg

Har varit ganska fullspäckad men toppen! Igår, lördag, jobbade jag på dagen. Lika roligt som vanligt. När jag jobbat klart åkte jag hem och hann bara in och byta skor innan jag, Mathias, Issa och Micke åkte iväg till Birsta. Vi käkade middag alla fyra innan Mathias och Micke åkte iväg för att tatuera Micke. Jag och Issa kilade runt inne i Birsta och jag köpte mina sista julklappar. Vi var hemma runt 9 tiden. Då var jag rätt trött så det blev grönsaker & dipp framför tv:n med Mathias, mamma och pappa. Hur mysigt som helst!

Idag har jag jobbat på julmarknaden hela dagen. Alltid lika mysigt. Efter det åkte jag och Mathias hem hit och lagade middag. Sedan bar det iväg hem till Maria för en rolig kväll med hudvårdsprodukter. Jag köpte en foundation som jag tror att jag kommer bli mycket nöjd med! Den är "nyttig" för huden, alltså är det bra att använda den, så man slipper känna att man förstör huden med en massa strunt. Kanon tycker jag!

Nu är jag supertrött. Har ställt klockan på 05:30 så tror det är dax att sova nu.

Imorgon blir en minst sagt lika fullspäckad dag. Först ner till Sundsvall för en föreläsning, sedan hem och byta om och ta det lite lungt. På eftermiddagen ska jag återigen ta bussen till Sundsvall för att ha lilla-julafton med tjejerna! Blir middag, spel och en massa mys :)

Sängen var det! Natti natt.


                                                  Min Thias!


Fel val? Absolut!

Jajamen, alla i Mammas pojkar valde helt fel. Iallafall enligt Mimi och mig. Det killarna inte fattade var att tjejerna endast ville bli kändis och därför vara kvar ända till slutet. När de kommer ut i verkligheten blir det adjöss och good bye! Vi hade iaf en mysig torsdagskväll med hemmagjort godis, lussebullar och julmmust. Kan det bli bättre?

Idag har jag varit i Sundsvall och shoppat med mami hela dagen. Jag har handlat klart nästan alla julklappar. Det känns bra. Nu är det bara inslagningen kvar, det är det roligaste!!


Nu måste jag sova. Såhär tidigt? Jajajmen, eftersom jag ska upp kl 05:30 så känns det som att jag bör sova nu. Ska åka till Sundsvall och skriva tenta hela dagen lång. Mys på kvällen med thaimat och Idol. Med min Thias <3

/ Christine




Vart är du snön?

Bara regn och regn, dåligt väder och ingen snö så långt ögat kan nå. Nu vill jag att snön ska komma så man får lite julstämning någon gång!

Igår spenderade jag dagen med Mathias. Han bjöd mig på lunch på Sibylla den sötnosen, vi tog sedan en lång biltur för att hämta en växellåda. Kvällen spenderade jag med Sanna. Vi åt en massa gott, typ pepparkaksdeg (?), kikade på tv, åkte på Coopan för att hitta en pinne, men någon sådan fanns inte.. Myste på helt enkelt!

Idag är det onsdag. Jag sitter och försöker plugga tills tentan på fredag. Men känner att det inte är någon större idé att försöka läsa alla böcker, bättre att markera vad som kommer att tas upp. Så, så får det bli. Ikväll kanske jag ska umgås med Frida. En sak som inte är ett kanske är att jag ska se på Bonde söker fru. Har väntat ända sen i onsdags så...

Imorgon är det torsdag! Ska spendera dagen i Sundsvall med mami och handla de sista julklapparna förhoppningsvis. Kommer säkert inte hitta alla, men en del iallafall. På kvällen ska jag och Mimi se finalen av Mammas pojkar. Blir precis som sist, i min säng under filten, kanske julmust och lussebulle! Wie wie, min älsklingsyrra.

Nä, om man kanske skulle ta och göra sig något att äta?



                                      Snart, snart, snart är du hemma!! <3



Mysiga Måndag

Idag har jag umgåtts med min bästa Hanna hela dagen. Vi har spenderat lite tid hemma i hennes lgh, varit på stan, fikat, solat och haft det hur bra som helst. Nu är vi lite brunare också, eller kanske rödare? Det var skönt att sola iaf, när det är sånt tråkigt väder.

Imorgon har jag inget planerat på dagen, så får se vad som händer! Kvällen imorgon ska jag iaf spendera med Sanna, min betti. Får se vad vi hittar på för roligt!



                                            Tror det kallas kärlek


Myshelg

Jag har haft en riktigt myshelg. Nu sitter jag äntligen vid min dator igen, Mathias har fixat och donat så nu fungerar internet. Han är bäst. Vad har hänt i helgen då? Jo i fredags var det myskväll i Åvike med god mat, Idol och mycket trevligt sällskap. Lördagen spenderade jag med Mathias, vi myste, åt en god middag, var chaffis och umgicks med Maria och Stefan hela kvällen. Blev god marängswiss och tv, prat och bara mys. Idag söndag, har vi besökt Dollar i Kramfors (staden som gud glömde?!), ätit god lunch på Frasses och ja, MYST. Jag har haft världens mysigaste helg som sagt. Ikväll blir det bara lungt. Ska nog se på någon film har jag hört rykte om (?).

Måndag imorgon och jag är ledig. Wiho. Ska nog följa med som sällskap till Birsta med Maria. Ska även hinna med att umgås med min bästa Hanna!

// Christine



                                                       Mitt hjärta


Halv åtta hos mig

Japp, nu börjar det snart! Tänkte bara skriva ett litet inlägg och uppdatera. Har varit i Sundsvall med tjejerna idag, fixade det sista på arbetet och lämnade sedan in det. Jag och Emma hämtade också våra tentor, vi fick mycket bra betyg! Jag fick B på båda, wie wie! Nu harjag nyss ätit middag och väntar på att Mimsan ska komma hit. Vi ska mysa och se på Mammas pojkar! Tjohej :)




Julen närmar sig

Idag är det den 2 december och snart är det jul. Eller ja, julen har ju redan börjat eftersom första advent var i söndags. Jag älskar julen, det är den bästa tiden på hela året. Så därför har jag tänkt att jag ska hämta in alla tomtar och pynta lite nu. Ikväll ska jag äntligen få mysa med Mathias igen, en riktigt myskväll kommer det att bli!! Dags att kila ut och hämta alla fina tomtar.
Ha en bra dag :)




Stanley, min lilla älskling!



Hos min kusse!

Nu har jag precis kommit hem till Maria. Hon kom med gofika hem till mig och sedan tog hon med mig hem hit! Fick skippa skolan idag på grund av att jag hade världens huvudvärk :/ Den har tack och lov försvunnit nu. Nu ska jag hjälpa henne att fixa håret. Ikväll ska jag bara ta det lungt och umgås med Frida :)

Hej på er!

RSS 2.0