:)

Ikväll är det middag med MIN bästa Hanna sötis! <3 I love you so much!
Bästa vänner för alltid




Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från en veckas resa lite överallt. Det började i måndags med att jag och Mathias åkter ner till Gävle. Där hade jag en underbart rolig vecka med Emma! Vi tog det lungt, shoppade, var ut en kväll med Mathias & Marcus och hade det sådär roligt som bara jag och Emma kan :) Tack för det, jag kommer gärna ner igen! :)

När vi kom hem i torsdags eftermiddag var det bara att börja packa om igen. På fredag morgon åkte jag med Mathias och hans familj till Mäja Fäbodar där jag återigen hade några helt underbara och oförglömliga dagar :)

Nu är jag hemma igen, imorgon ska jag tillbringa dagen med Sara The one and only Näslund! <3
På tisdag är det en annan Sara som gäller :D Ska bli roligt att ses, det var lite drygt en vecka sedan nu och det är lång tid när man är van att jobba med varandra och träffas varje dag, haha :D

Nu är det OC som står på listan, HEJS!


För varje dag som går älskar jag Dig bara mer och mer


6 augusti

Idag är det inte så fint väder så jag kan ta mig tid att skriva ett litet blogg inlägg :) Livet rullar på och jag jobbar för det mesta, nu har jag dock varit ledig i 3 dagar, lyx!


Förra veckan var jag och Mathias familj på en tripp till Vilhelmina, mysigt värre. Vi hade fint väder alla dagar så det blev bad (jag badade inte, haha) , trampbåt, minigolf, restaurang, promenader osv. Underbara dagar helt enkelt!

Jag och Mathias har också varit ute i stugan med mormor några dagar och bara myst, jag älskar dig mest Mathias :]

Igår kväll vad jag med Hanna, du är bäst :) Vi ska äta middag tillsammans på fredag så det blir skoj :D
På lördag ska jag umgås med Sanna, vi ska också äta middag tillsammans :) Var alldeles för lägesedan vi sågs :(

Imorgon börjar jag jobba igen, sedan jobbar jag bara till söndag, efter det är jag ledig i 2 veckor innan jag börjar läsa igen.

På måndag åker jag och Mathias ner till Gävle, han ska hälsa på Marcus och jag Emma! Det kommer bli roligt :D

Nu ska jag städa garderoben sedan kommer mormor och fikar!


RSS 2.0