Ny vecka!

Helgen gick verkligen hur fort som helst. Vi hade jätte roligt på Issas och Mickes inflyttningsfest i lördags!! Idag har jag varit på praktiken, har jobbat lite med ett publiceringsverktyg med mera. Fortfarande lika roligt! Imorgon är det tisdag. Vilket betyder att klocka som vanligt ringer 05:40 och jag kommer hem runt 18:00. Då blir det middag hos min kära mormor, gillar dig ja! Och sedan åker jag iväg till Mimi min fina sis och myser, det gillas.

Börjar redan ladda inför lördag också, TAGGA!!

Nä, nu blir det städning av garderoben innan favorit-programmet börjar!

Puss på min älskling Mathias också ;*




Ikväll....

Är det fest som gäller! :)




Och Stanley får inte följa <3



Vad har denna vecka att erbjuda?



Ja, imorgon är det som vanligt praktik på dagen och kvällen kommer spenderas med Linda och Sara! Blir en massa mys, struntprat och skräpmat, det gillas. Efter det kommer såklart onsdag och återigen kommer jag spendera min dag på praktiken, onsdag kväll spenderar jag med min älsklingsFrida! Torsdag kväll kommer bestå av massa mys med Mimi, älsklings-sis. Och sedan avslutas veckan på fredag med praktik och en myskväll med Älskling. I helgen blir det fest hemma hos Issa & Micke, trevligt värre!!
Sådär, då har jag uppdaterat om hela min vecka på bara några få rader, bra gjort va?

Nu; Dusch! Sen; Familjen annorlunda!!


Jaharu

Nu; Bio med tjejerna!

 


Snart helg!



Och snart har det gått en vecka av min praktik, helt sanslöst vad fort det har gått. Har riktigt roligt också. Vad får jag göra då?
Jo; jag får följa med på en massa olika spännande möten, ska få vara med i ett projekt helt från starten och då vara med och skriva en kommunikationsplan, följa med på mässor och där skriva artiklar om dessa + knäppa kort, lära mig att publicera artiklar på intranätet, lära mig om deras mediebevakning, fick idag veta vad en språkvårdare gör och hennes jobb verkar sååå roligt!! Mer då? Jaa, igår publicerades en artikel om mig på första sidan av intranätet, kommer nog lägga ut en bild på det någon dag :) Självklat får jag göra en massa annat och alla är så sjukt snälla mot mig, jag gillar dem så mycket och ibland känns det lite för bra för att vara sant. Hoppas det håller i sig!

Imorgon är det fredag vilket är skönt. Det känns i huvudet att man fått väldigt mycket information dem senaste dagarna, om jag säger så. Skönt att jag slutar en timme tidigare så jag är hemma till 17. Imorgon kommer kvällen spenderas med att först umgås med Mimi<3, sedan åker vi och hämtar upp Sara för att bege oss till bion och även Linda är med såklart. Härliga fredag! Natten kommer självklart spenderas med älskling.

På lördag ska jag inte göra något alls, bara vila. Blir middag och mys i Åvike på kvällen, gillas starkt!! Och på söndag är det jobba som gäller, även att Mathias ska gadda sig (som det så fint heter) på söndag, spännande!

Nämen nu var det nog dags att kika på TV innan jag sover, natti :)




Firade 4 helt underbara år med denna goding igår, JAG ÄLSKAR DIG!


Praktikens första dag; avklarad!



Jajamen, nu är den "jobbigaste" dagen gjord. Är alltid lika pirrigt när man är på något nytt ställe. Ni som inte vet vart jag gör min praktik; På Bolagsverket, avdelningen för Information och marknad (med informatörerna). Dagen har varit mycket bra. Min handledare hade inte kunnat vara bättre och alla är så snälla mot mig. Även fast jag har en hel hög med uppgifter som ska utföras så känns det bra och jag hoppas att det kommer fortsätta kännas på det viset.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska ringa mormor och berätta om min dag och sedan hoppa in i duschen. Sedan kommer älsklingen hit när han slutat jobba, det känns bra.

Imorgon är det ännu en dag på praktiken som jag som sagt hoppas blir lika bra, kvällen kommer spenderas med världens bästa Frida  <3

Hej puss ses!


Jag & min (andra) älskling!! <3


Jag älskar Desperate

Housewives! Så sjukt jäkla bra det är. Trodde inte att något kunde vara bättre än mitt älskade OC & Gossip Girl, men ack så fel man kan ha. Jag måste nog säga att av dem 3 så är nog Desperate den bästa. Love it!

Har precis kollat klart på sista avsnittet i säsong 7, nästa avsnitt kommer inte ut förns på måndag, jobbig väntan.
Som plåster på såren kommer jag titta på Gossip Girl säsong 4 istället, inte så tokigt det heller.

Idag har jag spenderat dagen med att inte göra något alls faktiskt, känns skönt med en sån dag med tanke på att praktiken börjar på måndag och att jag inte kommer komma hem från Sundsvall förns 18 tiden på kvällarna (utom fredagar då jag får sluta 15:40 istället för 16:40, wie!)

Imorgon är det fredag och då är det opponering på B-rapporterna som vi skrivit som gäller. Kommer vara så skönt när det är över och man kan släppa den. Bara en C-uppsats nästa år kvar.... Men det tar vi då! Efter skolan ska jag umgås med min kära Maria och sedan spendera hela kvällen med bästa Frida! Kommer bli en härlig fredag. Förutom en sak, att min älskling jobbar natt vilket gör att jag inte får pussa på honom förns på lördag, tur att han kommer hit ikväll efter jobbet iallafall. Sikken tur jag har :-)


Nej, nu ska jag inte ladda ner några avsnitt av Gossip Girl (för det är olagligt!).
Puss heeeeeeeeeeeej.




                                                            Alltid <3


Tisdag idag

och idag har jag spenderat dagen med Fridisen min. Vi gick en sväng på stan, åt god middag, spelade Buzz (och jaaa, jag kommer vinna i finalen på fredag) och sist men inte minst var vi hundvakt åt Fridas systers hund! Härlig dag med min bästa!

Nu sitter jag och längtas som bara den tills imorgon. Varför då undrar ni... Jo, imorgon blir det bubbel & middag på Höga Kusten med mina favoriter Sara och Linda. Underbart! Men först på dagen så ska jag städa, det är också roligt på sitt sätt, dock kommer jag börja min lediga dag med att fika och kolla på Gossip Girl, gillas.

Pratade med min sis idag också som är sjukis, krya på dig älsklings Mimi <3 Skickar en puss&kram!!

Tjingeling :-)




Hannus & Chricka in action


Klass 2 varning!

Japp, det är det idag och jag har varit ute och kört på Fällevägarna vilket inte rekomenderas. Iallafall inte om man är dålig på att köra i snöoväder, jo visst blev det lite racing då jag fick ratta en hel del, dock var det ofrivilligt.

Så, idag har jag jobbat och sedan umgåtts med Frida! Vi åt en god middag, spelade Buzz och bara hade det sådär bra som bara vi kan, wie.

Nu har jag nyss sett ett avsnitt av Gossip Girl, jag må säga att nu är det spännande värre!! Vill gärna slå på ett till men då väckarklockan ringer 05:45 imorgon ser jag igen annan utväg än att sova. Tråkigt.

Imorgon är det iallafall fredag, mysfredag! Först blir det dock inte så mysigt då jag måste bege mig till Sundsvall (förmodligen världens mest tråkiga, otrevliga och hemska stad, men wtf), men jag kommer iallafall få träffa min kära Emma och det är guld värt! Sedan blir det att återigen åka hem och spendera kvällen med att mysa, äta Sushi och bara ha det helt enkelt bäst.

Lördag kommer ju efter fredag och då är dagen hittils oplanerad, kvällen kommer spenderas med Mathias, Maria & Stefan, för en mysig kväll med middag osv.

Mer än så får ni inte veta för tillfället :-)

Sov gott världen <3
(En stor PUSS skickas till min älskling som ska ut på vägarna inatt, det gillas inte)



Ä han int snygg så säg!


Nytt år - 2011

Ja, då var det nytt år igen, känns inge annorlunda än det förra, men ändå är det ett nytt år!
Jag har firat in det nya året med att i Lördags myste jag och Mathias med Emelie och Offe på dagen, kvällen bestod av att umgås med Linda och Mats. Där bjöds det på en hejdundrande middag som smakade mer än gottans! En lyckad lördag.

Söndagen (dagen) blev också lyckad, jag jobbade under dagen och kvällen spenderades med en mysig promenad och sedan sällskapsspel med familjen, mysigt. Dock var inte natten lika trevlig då jag blev varse om att jag åkt på magsjuka. Hör och häpna så var det första gången i mitt 21 åriga liv som jag drabbats av det, och det är väl såhär med facit i hand ingen jag gärna gör om. Nej tack!

Så igår spenderades dagen med att ligga i soffan och klaga på hur sjuk jag var medans Mathias passade upp, mitt hjärta. Men jag tror dock att han tyckte det var skönt att lämna mig på eftermiddagen för att åka och jobba - hihi.

Så har vi kommit fram till tisdag, idag. Har även denna dag spenderat dagen i soffan, haft Desperate som sällskap, senare ska jag återigen bekanta mig med mitt kära Gossip.

Imorgon händer det inget speciellt mer än att jag ska kurera mig så jag blir helt och hållet friskus! För att sedan på torsdag jobba med min kära Linda och spendera kvällen med älsklings Frida.

Gossip var det ja, men först; Ringa Lill-mormor <3

RSS 2.0