Trevliga Tisdag

Idag har jag varit och slingat mitt hår. Det vart lite för mörkt med mörkbrun den här gången kände jag. Nu är jag nöjd igen, fast det vart mer åt det ljusa hållet nu. Det är iofs bra eftersom vi går mot våren! Har även varit och ätit lunch på Thai med mammsen, det var väldigt gott och mysigt. Var hemma igen vid halv 2 tiden i eftermiddags, satt igång och pluggade nästan på en gång.

Vart inte så mycket plugg igår, spenderade mesta tiden av dagen med Maria! Fick äta världens godaste middag också förövrigt. Kikade i deras nya lgn innan vi styrde bilen mot Älandsbro. Kommer bli så himla fint, snart är den helt nyrenoverad från golv till tak, lyx! Bubbi kom och hämtade mig så vi kunde tvätta mormors bil, efter det vart det fika hos mormor. Mysigt.

Har nästan nyss ätit middag och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20:00 = sista avsnittet av Den rätta för Rosing. Kommer sakna min tisdag-klockan-åtta-underhållning!

Jag har redan bestämt vad jag ska sysselsätta mig med på lördag kväll, Emma, middag, tjockisar, prata, mys! Det blir trevligt att umgås med henne en hel kväll, precis som förut.

Hej på er!

Mathias är snygg och jag älskar honom!





Ny vecka igen

Vart tar veckorna vägen liksom? Snart är det sommar och då är det 1 år sedan jag tog studenten?!?! Helt sjukt vad tiden går fort. Lite läskigt också... Nog pratat om det, nu ska vi se vad som hänt i mitt liv dom senaste dagarna, dvs helgen.

I lördags vart det Birsta som sagt. Blev jag, mamma och Maria som åkte. Köpte endast 2 par skor och en födelsedags present åt Sara, tänker dock inte berätta vad det är såklart, hihi! kvällen umgicks jag med Hanna, hela kvällen och natten. Wie, love U!

Igår vaknade jag upp hos älskligen, hade hämtat han på lördag natt, åkte sedan ut till han och sov. Mysigt. Fick mig några skratt när han skulle berätta hur kvällen hade varit, orden hängde inte riktigt med i munnen om jag säger så, SÖTNOS!

Igår vart det lungt hela dagen. Jag och mamma åkte och uträttade några ärenden, sedan blev det god pizza till middag, marängswiss till efterrätt. Mathias kom hit och myste med mig också, me like.

Det var ett tag sedan jag pluggade nu så måste göra det idag, eller rättare sagt nu på en gång. I eftermiddag kommer Maria och hämtar mig! Ska nog kolla på deras nya lgh, sedan blir jag bjuden på middag! Mathias hämtar sedan upp mig ikväll, då ska vi vara duktiga och tvätta mormors bil. Så ser min dag ut, hoppas ni har det lika bra som mig! Ciao


Snart kommer du hem!! :*








Mysiga fredag

Veckan har bestått av jobb för min del. Har gått bra, lite drygt är det allt men det blir pengar. Skulle egentligen ha jobbat idag med men fick vara ledig, det var skönt. Mycket mer än så har jag inte gjort i veckan. Eller jo, i onsdags kväll umgicks jag med Sanna. Vi tog det bara lungt, kollade på tv, åt en McFlurry (gottans) plus att vi fick den gratis och som man brukar säga, gratis är gott! Sedan pratade vi såklart en massa också, ilu!

Igår kväll kom Mathias hit och sov med mig. Det behövdes för har inte sett han på hela veckan, buhu. Nu är jag glad igen när jag fått en massa pussar! Såklart har han åkt iväg igen, han och Offe skulle fixa lite grejer samt träna. Dom är duktiga!!

Ikväll blir det bio. Ska se Män som hatar Kvinnor ännu en gång. Det gör inget för den är så grymt bra! Sällskapet ikväll blir; Mathias, Offe & Emelie. Trevlarns! :) Är sjukt sugen på gotta också, så det är ett måste att köpa ikväll, mums.

Imorgon ska jag åter igen till Birsta City, och jag har väl sagt hur roligt jag tycker det är att gå där? Måste köpa ett par nya vår skor och kolla efter en jacka. Hoppas på att det blir många fina inköp. Hanna ska med också, såklart!! Även mammsen och mormor. På kvällen ska jag och Hanna vara här hemma och vi ska laga middag, se på film, äta godis (japp det blir även imorgon) och bara ha det sådär bra som bara vi kan! Vi ska även vara chaffisar, först åt mamma & pappa, senare på natten är det Mathias som ska hämtas från staden. Kommer bli en mysig kväll! <3

Todilooo!

Nanananana <3






God kväll

Motormässan var riktigt rolig att kika på igår. Inte för att jag är så intresserad av bilar men jag fick åka i en simulator, käka korv och dricka cola, så jag klagar inte ;) Sedan hade jag bra sällskap också, det var det bästa!

Igår kväll vart det utgång. Fast inte en vanlig sådan, nej nej. Jag, Hanna och Sara satt hemma hos Hanna hela kvällen och drack, pratade, skrattade, ja hade det bara hur bra som helst! Tack för det tjejor <3 Snygg-Mathias hämtade mig och vi körde hem Sara. Efter det åkte vi hem hit och fikade macka & te med pappa samtidigt som vi kollade på The Shining. Sedan vart det god natt.

Idag har jag jobbat, ätit middag, haft farmor och farfar på besök samt dammsugit. Blir en tidig kväll ikväll, imorgon ringer klockan tidigt igen. 05:45, så det blir jobb hela veckan, skönt! Nu ska jag plinga Hanna, har inte pratat med henne på hela dagen så måste ringa NU!

Tjingeling

Längtar tillbaka!



Mathias; Du är helt underbar





Fredag, snart helg!

Nu sitter jag och smaskar i mig en tallrik med cornflakes, mumma! Ska snart plugga eftersom det inte blev igår när jag var i Bollsta. På tal om Bollsta så hade jag jätte roligt där. Igår på dagen var vi så hurtiga så vi tog en långpromenad i det fina vädret, kändes skönt. Jag kom hem till Härnösand vid havl 5 tiden igår, blev hämtad av pappsen på busstationen.

Kvällen spenderades med Sara, gick på bio och den var helt klart bra. Mina höga förväntingar blen inte riktigt uppfyllda, men nästan. Vi hade iallafall hela salongen för oss själva, snacka om lyx!! Vi kunde alltså prata hur mycket och hur högt vi ville, det var bra.

Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet, ska åka på en motormässa med mami, papi och Mathias! På kvällen blir det förmodligen utgång!! Är riktigt taggad. Hanna och jag är som vanligt väldigt party-sugna! Hoppas på att Emma & Sara ska med också. Ska iväg till en som Hanna känner, kommer bli mkt folk! Problemet nu är att jag vet inte vad jag ska ha på mig?

Ska hänga tvätt nu, sen plugga.....roligaste sysselsättningen? Nej.

Saknar min bubbi också, tur att du kommer hit ikväll för då ska jag pussa sönder dig!!!!


Betty och Betti!

Bollsta nästa!

Ännu en uppdatering, akta du inte svimmar Marcus ;)

Nu har jag precis blivit klar med min lilla packning, ska ju bara vara borta tills imorgon men man vet aldrig vad man kan behöva. Har även packat ner två filmer som vi ska se ikväll, bland annat våran favorit film Monsters Inc! Bara jag och Mikaela som förstår hur rolig, söt, sorlig och helt underbar den filmen är! Vi har redan sett den ett par gånger, men det kan aldrig blir för mycket av den. Ellerhur Mikaela? Efter den så ska vi se Alvin och Gänget, Mikaela måste se den eftersom hon aldrig sett den förut, och det går inte för sig för den är hur bra som helst! En mysig kväll i Bollsta kommer det bli :) <3

Tänkte börja laga lite mat snart, blir köttbullar och äggnudlar idag. Får se vad det smakar.. Hörs när jag kommer tillbaka!


Liten Mathias älskling!


Hanna - nanananana bästa!!!

Kvart i åtta hos mig

Har varit med Hanna hela dagen lång! Kilade runt på stan, åt lunch och hade sådär roligt som bara vi två kan ha =D
Åt sedan middag hos mormor och nu har jag kommit hem. Sitter och myser i älsklingens tröja också, den luktar så gott och jag saknar dig!

Imorgon ska jag plugga igen, suck. Tror att jag hoppar på bussen på eftermiddagen och åker iväg till Kramfors och hälsar på Mikaela! Känns som det kommer bli en trevlig kväll. Wie wie!. Åker hem på torsdag och sedan blir det bio med mina favvo-tjejer! Hanna och Sara! Har tänkt att se I taket lyser Stjärnorna. Har höga förväntningar på den!

Nu börja snart Den rätta för Rosing så ska sätta mig tillrätta framför tv.n! Puss på Mathias <3 Och Hannus!




Måndag kl 11:48

Idag ser mina planer ut såhär; plugga, sola (kaaanske), städa! Inte nå roligt alls, förutom solningen. Imorgon blir det en betydligt bättre dag! Ska vara med Hanna, blir nog en promenad på förmiddagen hade vi tänkt oss sen kila iväg och tattueras! Inte jag men Hanna, jag ska kolla in hur ont det egentligen gör och blir riktigt skrämd, sedan boka en egen tid.

Och Marcus, TANTEN SER JU UT SOM EN TRANSVESTIT ;o Men okej, hon var ju inte helt världelös!


Happ, plugg nudå!


Älskling


La Voix?

Njae, jag är inte så säker på att den låten kommer kunna ta oss till en vinst iår, kanske inte ens kommer kunna kvala sig in. Hade varit bättre om Alkazar, Sarah Dawn Finer, EMD, Molly eller Agnes vunnit. Är iallafall väldigt glad att inte Snälla, snälla vann. Herregud!

Hade en mycket trevlig kväll igår med bästa Hanna! Håret blev jätte fint, dock lite mörkt men jag vänjer mig nog snart. Brukar ju ha den här färgen men det var ett tag sedan nu. Vi färgade som sagt håret, pratade, åkte bil, åt gotta, såg melodifestivalen och film! Nananan ;*

Nu ska jag åka in till stan och jobba! Ikväll ska jag ha myskväll med Mathias <3 Min bebis!!


Den bjuder vi på ;)

Fredagen den 13:e!

Har inte haft det minsta otur idag även fast det är fredagen den 13:onde, men jag brukar inte ha otur under den dagen heller som tur är. Så vad har jag gjort idag/igår? Igår var det Birsta hela dagen med Mathias! Åkte hem till han efter det och åt middag, myste framför tvn och bara hade det bra :) Nu har jag kommit hem för några timmar sedan, bubbi åkte iväg och tränade med Offe! Duktiga grabbar!

Ikväll ska jag bara ta det lungt och ha myskväll med mami & papi. Köpte godis på Jam Jam igår, det kommer sitta fint, men först lite god hämtmat. Mums. Bubbi ska ut och åka lastbil hela natten, spännande :)

Imorgon är det jobba, sedan hem och käka middag. Kvällen kommer spenderas med Hanna, blir hårfärgning, prat, melodifestival och gotta såklart! How I love you =D Nananana ;*

Här kommer en liten hälsning till Marcus Muppen Elving; Alltid lika roligt att få dina kommentarer! Du får ta dig upp hit snart så ska jag ta med dig på en tur med stavarna du sent kommer glömma ;D


Min fis <3

Onsdag 11 Mars

Klev upp ganska sent imorse, inte likt mig men skönt var det. Sitter och funderar på om jag ska gå och göra mig lite lunch, vore gott. Pappsen var just hemma och åt lite mat. I eftermiddag kommer Mathias och hämtar mig, ska äta deras goda mat till middag också, mumma! Imorgon blir det Birsta hela dagen med bebis, favvo-stället.

Sanna och jag tog med oss stavarna igår när vi var ute och gick, konstigt nog så har jag ingen träningsvärk alls idag. Förmodligen för att jag är så himla vältränad, hahah. Och ja, det är lite pensionärs-varning på oss men det är vi stolta över! Sådeså.

Igår ringde jag och avbokade mig frisör tid eftersom jag inte kan vänta längre, har anlitat Hanna istället! Ska inhandla färgen imorgon och på lördag smäller det =D Som jag och mitt hår har längtat! Har även övertalat Hanna att kolla på melodifestivalen, heheh. Jag kan bara inte missa finalen så Hanna får helt enkelt anpassa sig. Gullunge!

Nu ska jag börja skriva på min Summary 2, eller just det, lunch var det!!


Jo jag vet att den är suddig!


Nobody knew how much she blamed herself



Ännu en ny dag, snön faller ner som vanligt. Men fint är det. Igår kväll vart det bio med Sara och hennes mami =D Vi såg en utav dom bästa filmerna jag sett, Män som hatar kvinnor. Helt klart värd att se! Nu har jag tänkt att jag ska plugga, efter det kommer Sanna vid 12-tiden och vi ska ut och promenera! Blir samma sväng som i fredags. Hoppas på solning ikväll med!! Det var över en vecka sedan sist. Over and Out.



Betti & Betty idag!


Mathias Eriksson ;
du gör mig till den lyckligaste i världen!

But she never could get drunk enough to get him off her mind



Brad Paisley - Whiskey lullaby

Världens finaste låt


Helgen har varit mysig, fest som sagt i fredags, vart lyckat :) Jobbade i lördags på dagen och sedan åkte jag till Mathias och hade myskväll! Fondue blev det till middag, behöver jag säga att det var gott? Igår (söndag) jobbade jag igen. Mami och papi hämtade upp mig och vi åkte ut till Sibylla för att mätta våra magar! Sedan var det bara att åka hem och byta om för att sedan återigen åka in till stan. Plockade upp Sara och vi åkte ner till bion. Med våran tur så var det fullt och vi fick snällt vända om och åka hem igen, typiskt. Idag har vi iaf bokat biljetter så inget kan gå fel ikväll! Haha, får vi hoppas iallafall.. Så min dag ser alltså ut som följande; plugg, middag hos mormor, bio med Sara!

Sara Näslund - I miss you to much :(


Brunett, snygg & het, Jo tack jag vet!
Mathias Eriksson ;*

Fredag!

Har haft en mycket trevlig dag idag. Varit med sanna och vi har varit ute och gått. Efter det åt vi en god gröt-lunch, kändes som gamla goda tider, hihi. Efter det har vi bara slappat och pratat en massa :) ilu betti <3

Nu har jag precis duschat, ska snart äta middag! Efter det ska jag iväg in till stan och gå på fest. Men det blir nyktert, ska vara chaffis! Woho ;)

Ha en trevlig kväll =D

Ps. HANNA DU ÄR MIN BÄSTA VÄN OCH JAG ÄR TOTALT BEROENDE AV DIG!!!!! och btw, du som kommenterat; kan inte vara lätt att vara utfyst och helt utan vänner :( Vi lider med dig!!! Ds.


Förlåt om du blir avis på att vi är bästisar...... Can´t help it!



Onsdag - mitt i veckan!

Idag har jag varit ute i stugan med Mathias och mormor. När vi kom hem slog jag och Mathias på en film och bara slappade. Han åkte för någon timme sedan för att träna med Offe. Usch vad jag känner mig lat, haha. Men jag har ju iofs varit ute nästan hela dagen. Plus poäng till moi!

Imorgon ska jag mysa med min bästa Hanna! Vi ska även kila ner på stan för att kolla på tatueringar, jajamen jag ska våga mig på att göra en sån ;O

Nu vart det drygt att sitta här. Tjingeling!


Den vackraste studen i livet var den när du kom

Birsta in my heart

Jag älskar verkligen att gå i Birsta! (Ja Mathias, jag skrev i ;) ). Hanna och jag har traskat runt där heeela dagen lång! Alltid lika roligt när man är med bästa <3 Dock vart det inte mycket handling. Plånboken blev iaf glad. Handlade presenter till Sara, tröja på Stadium, Loréal make up remover, hörlurar. Tror det var allt? Smart-poäng till mig och Hanna också, vi åkte och fyllde spolarvätska på pappas jobb innan vi åkte (eller pappa fyllde i) så denna gång slapp vi stanna och hälla Loka på rutan. Hahaha, bara för vi är bäst!

Förstår att ni undrar om jag hade roligt i lördags. Kan bara meddela att det hade jag! Superkul =D Fick världens finaste presenter av Hanna också, tack! Ett gulligt litet muffins-ljus fick jag av Sara också, bara sådär! Tack söto!

Igår var det söndag = slödag; Blev en mysig dag iaf! Jag, Mathias, mamma, pappa och mormor åkte upp till Hornöberget och käkade en mycket god lunch :)

Nu måste jag skynda iväg att duscha + göra hårinpackning! Toddilooo!


Mina favoriter!



RSS 2.0