Nervositeten stiger kan man lungt säga

För imorgon börjar jag i skolan! Japp det gör jag... Kan säga att jag är måttligt nervös just nu och helst av allt struntar i att gå dit. Fast egentligen inte eftersom det är ju det här jag vill göra. Men ändå, jag är så sjukt nervös.

Nog om det. Helgen har varit mysig och gått i sjuklighetens tecken. Jag och Mathias har suttit inne och kikat på film, (som min Mimi var så snäll och kom förbi med, tack!) ätit godis, druckit läsk, myst och tyckt synd om oss själva.

För helgen blev inte riktgit som vi tänkt oss om man säger så. Nej, jag skulle egentligen ha jobbat och spenderat lördagskvällen med Sanna, vi hade planerat middag ute och sedan myskväll, så vart det inte riktigt. Mathias fick ställa in sin kväll med grabbarna på någon "bil-träff" och blev som sagt hemma med mig med sin luftvägsinfektion. Så lite synd har det väl iallafall varit om oss?

Ikväll blir det till att ta det lungt och hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon. Ska också inhandla en ny penna som jag kan glänsa med, heheh..
Imorgon kväll ska jag umgås med Frida, wie wie! 
Nu måste jag kila här ifrån, så hoppas ni inte är sjuka och att ni har en bra dag.


Hanna - Vi hörs ikväll bästis! ;*





Nu är du snart här igen tjockis!! <3



Det regnar och regnar, himlen är grå...



Idag har jag och Frida sprungit runt i Birsta exakt hela dagen. Vi hann också med ett besök på Dollar Store här i stan. Mycket trevlig dag!
Har varit hos Hanna ikväll, hon färgade håret på mig så nu är jag brunett igen. (Jo Mimi, jag var tvungen att färga för att kunna leva vidare..typ) Vi pratade en massa som vi alltid gör och hade det mysigt.
Imorgon är det torsdag. Då ska jag förmodligen spendera dagen med Mimi och på kvällen blir det ett besök hos Marie.

Nu ropar sängen, bästa sättet att bli frisk är att sova så måste göra det nu. Natti natt.



Mitt allt <3

God natt bloggen

Ska bara skriva några rader tänkte jag. Idag har jag varit med Maria hela dagen. Vi har åkt runt och gjort lite ärenden, ätit thai-mat till lunch, varit i deras nya lägenhet som förövrigt kommer blir jätte snygg! Och ja, bara haft det bra. Skulle umgåtts med Mimsan ikväll men känns som jag kommer blir sjukis så blev till att stanna hemma, ble. Imorgon blir det Birsta med Frida iallafall och på kvällen ska jag mysa med Hanna, samt att hon ska färga mitt hår, det behövs verkligen!!

Nu blir det sängen så jag kryar på mig!


Mathias är bäst ;*


Ja Mimi, det är den enda bilden som jag ser lite normal ut på som togs i lördags...


Sliten idag? Yes..

Men roligt hade vi igår! Jobbade på dagen och sedan var det bara att skynda hem och slänga sig i duschen, äta lite mat, smsa med Frida typ 100 ggr eftersom ingen av oss hade en aning om vad vi skulle ha på oss. Sedan kom min kära sis Mimi och hennes mamma och hämtade upp mig. Hon körde in oss till Sara där det redan var en massa folk och sedan var festen igång! Tack för en trevlig kväll tjejor <3
(vi hade även en liten Tärnan och Fälle reunion, Mimi - Christine - Marika, det var mys!)

Imorgon är det en vecka kvar tills jag börjar i skolan, jag blir bara mer och mer nervös!! Imorgon ska jag tvätta fönster och på tisdag umgås med Maria. Umgås med Marie ska jag också hinna göra! Ska även en sväng till Birsta i veckan med Frida för att shoppa loss (!), eller bara kolla : )

Jag saknar Hanna!

Nu blir det filmkväll med snyggingen ;*


Saknar dig bästis





Åter hemma i Härnösand!

Då var man tillbaka igen då. Har haft en supermysig helg med Emma! Vi har myst, shoppat, åkt på sightseeing med bilen, varit med om knasiga saker som vi alltid råkar ut för, ätit gooood mat, chips&dipp, pratat, pratat och åter pratat. Jag saknar dig redan min lilla tjockis. Tur att det bara är någon vecka tills vi ses igen!! Tack för en underbar helg :)

Idag har jag packat upp, tvättat, städat och pussat på Mathias. Nu sitter jag här och läser lite information om skolan som börjar snart, spännande!

Ikväll blir det middag & film med Frida! :)

Tjoho!


Love U

den 12 augusti 2009

Kom hem ikväll från stugan. Vi har myst, åkt båt, grillat marsmallows i mörkret, badat och gooosat! Vi ville inte åka hem för det är så himla mysigt där!! Åker nog tillbaka nästa vecka igen skulle jag tro. Imorgon ska jag spendera dagen med Frida, får se vad vi hittar på men handla på Coop ska vi iallafall göra. På kvällen är det packning som står på schemat, jajamen, för på fredag åker jag och Mathias till Gävle för att spendera några dagar med Emma & Marcus, wiiiie!! Var inte längesedan jag träffade Emma men det är alltid lika roligt att umgås med min tjockis och jag har redan hunnit sakna henne en massa! Just nu hinner jag inte skriva så mycket mer, måste måla naglarna! Tjingeling och God natt!


Saknar dig redan <3

Natti natt!

Har haft myskväll med min bästa Hanna ikväll, milkshake, prat och prommis! Igår var vi i Ö-vik hela dagen, riktigt roligt. Kvällen spenderades på bion med Mathias, Emelie och Offe. Trevligt trevligt! Såg filmen Sommaren med Göran, vilken sjukt underbar och rolig film alltså. Min och Mimis humor absolut, synd bara att vi inte såg den tillsammans som sagt, vi hade legat undet stolarna eller något... Har haft en bra helg som sagt =D Imorgon åker jag ut till stugan med Bubbi, wiihoo wiihoo! Återkommer senare i veckan, då bär det av mot Gävle :) Nu bär det av mot sängen för min del!


Snart kommer jag tjockis! <3

22:43 Torsdag

Idag har jag spenderat min dag med Mimi. Vi solade på bryggan i någon timme men mer än så klarade vi inte utan var tvungna att kila upp och laga lunch. Det var mycket gott. Kollade på kort och skrattade tills vi fick ont i magen. Ikväll blev det grillning för min del, sedan krocket. Det är vad jag har sysselsatt mig med idag.

Imorgon fredag kommer jag äntligen få vakna upp med Mathias bredvid mig igen, och det är jag gladast för. På kvällen imorgon åker vi upp och umgås med Sara och Robban, innan dom åker tillbaka på lördag. Fy vad det gör ont i hjärtat när en av sina bästa vänner åker iväg. Vi ses snart igen tack och lov <3

Gnatt!


Äkta vänner är som diamanter, sällsynta och dyrbara <3

<3


I love you!

Informations och PR- programmet, here I come!!




Jag är glaaaaaaadast just nu! Har kommit in på universitetet och den linjen som jag verkligen vill gå, wiiiihooo!!! Ikväll blir det mysa med Sara, Robban och Sanna! Efter det ska jag och Sanna ut och traska.

Igår var det en mycket rolig dag. Den spenderades med Sara och Robban! Blev stan och fika en snabbis. Sedan bar det iväg ut till deras stuga, var där hela kvällen och kom inte hem förns sent, tack för en mysig dag och kväll! Den enda som saknades var min Mathias <3

Nu ska jag fixa till mig innan jag ska fara, Hej dooooooo :)

Mathias-ärvärldensbästa!



Söndag

Kom just hem ifrån Frida, blev lite tv-bänks & soffbords mekande. Trevligt trevligt! Idag har jag och mami solat på stranden, härligt att man fick bättra på sin såkallade "bränna" lite. Imorgon har jag inget planerat förutom på kvällen. Då börjar nämligen mitt och Hannas nya hälsonyttiga liv, sådeså! Sedan är det tisdag och då ska jag äntligen umgås med Sara, wiie wiie gånger 1000!!!!!! Ska hålla fast henne så hon inte kan åka tillbaka igen. Nu är det dags för lite fika, natti natt!

Mathias - Jag älskar dig!


Alltid <3

RSS 2.0