Solig dag :)

Nu har jag precis ätit Tacos ute på altanen i solen, mysigt. Igår hade jag en rolig kväll, middag här hemma med Emma först och sedan begav vi oss in till stan. Träffade Marcus också, wiho : ) Snygg-Mathias hämtade mig, tack bebis! Hade en rolig kväll helt enkelt. Bilder kommer imorgon (tror jag). Nu ska jag åka in och umgås med Emma!


HEJ =D

Snabbt inlägg!

Har varit på marknaden och ätit langos med Emma idag, gottans var det!! Behöver jag säga mer? Nu har jag bara hunnit hem bytt om och ska snart bli hämtad för att åka ut till Mathias och grilla, me like. Blir nog bio med älskling, Offe och Emelie ikväll : )

Imorgon jobbar jag på dagen, hämtar sedan upp Emma som följer med hit för att äta god middag och göra sig iordning med moi! Blir utgång sedan och jag hoppas på en toppenkväll med mina brudar <3

Dags att kila!

Mathias Eriksson  - rör du, dör du ; )


Jag & Emma vart lite nostalgiska idag ; (



Shopping!

Kom hem från Birsta för ett tag sedan, alltid lika roligt att strosa runt där. Köpte lite smått och gott. Även lite mat som jag och Emma ska tjocka i oss innan utgången på lördag, (fast min snälla mami betalade) . Har varit med Katta hela dagen, vi pratade, promenerade, åt köttbullar och makaroner (även fast dom vart lite brända). Mysig dag!

Imorgon ska jag vara chaffis tidigt på morgonen till Sundsvall, efter det ska jag spendera dagen med Sara!

Ska sova nu så jag orkar upp imorgon ;O


Mitt liv



Natti natti

Kom hem för en stund sedan från Emma. Vi åt inget onyttigt ikväll, det är helt otroligt för det gör vi jämt!! Får ta igen det nästa gång. Imorgon kommer Katta hit , om det inte regnar alldeles för mycket så hon inte kan ta sig fram med cykeln ;O
Birsta med mami på kvällen, wiho!

Nu ropar sängen!!
Saknar min Mathias också... mycket :'(

God natt Fälle!

Alltid vi !




Ännu en solig dag

Det gillar jag. Har nyss fikat och ska snart göra mig iording lite innan Sanna kommer. Får se om solen håller i sig så vi kan pressa eller om vi måste bege oss in till staden för att hitta på något annat. Igår tog vi en långpromenad på kvällen (jag och Sanna alltså) vi köpte såklart en glass på vägen, vilket är ett måste!!
När jag kom hem spenderade jag ett bra tag med att prata med bästa Hanna i telefonen, om allt och inget och ja, du är bara bäst!

Har inte tid med det här nu, ses!

Mathias är bara min <3


Till helgen blir det party!!!

Åter hemma i Fälle

Då var man hemma från Åkersjön igen. Har haft det jättemysigt och bara tagit det lungt. Promenerat på snötäckta fjäll, solat i fjällsolen, ätit god mat & en massa onyttigheter, gått långa promenader med bubbi, haft det hur bra som helst helt enkelt!

Idag har jag jobbat, tvättat bilen, ätit god mat och tagit det lungt.
Ska umgås med Sanna hela dagen imorgon, vi hoppas på sol så vi kan pressa på min altan och bli brunisar!!

Nu ska jag ringa Hanna! MYCKET viktigt <3




Fjällen here we come!



Imorgon åker vi till Åkersjön, ska bli så himla mysigt och roligt att äntligen få åka tillbaka dit, där har jag spenderat mååånga veckor av mitt liv på vintrarna <3 Kommer bli riktiga mysdagar och det ser jag verkligen fram emot!
Hudvårdskvällen igår var trevlig och vi fick prova alla möjliga saker, äta godis fick vi också, några som blev glada över det var jag och Emma såklart. ; )


Nu ska jag börja packa, ska umgås med Emma ikväll, mysigt! <3


Mathias - Älskling!

Hanna - Bästa! Kom hem!


Mina nya älsklings-skor!

Fairytale

Rätt låt vann Eurovision 2009 iaf. Den är grymt bra!
Så vad har jag gjort idag? Skulle åkt in och umgåtts med Emma men har ingen bil idag så bakade istället. Japp jag bakade, jag som hatar att baka. Det blev riktigt gott iaf. En bananrulltårta och chokladsnittar, mumsfillibabba.
Ikväll ska jag in till stan och vara med Sanna! Alltid lika roligt : )

Har redan min vecka planerad så tänkte dela med mig av den till er;

Tisdag: Birsta med Mathias på dagen , Hudvårdsparty hos Jossan med Emma på kvällen!
Onsdag: Umgås med Katta på dagen, spendera kvällen med Emma!
Torsdag: Hej då Härnösand - Hej Åkersjön! Japp, på torsdag åker vi till fjällen, can´t wait!!!!

Fika nu, ses!


Saknar dig redan! Tur att du snart är hemma igen! <3



Fredag !!

Har bara myst med Mathias heela dagen, me like. Han åkte just in till staden för att umgås med några (bland annat Marcus Muppen Elving ;) )
Igår sa jag hej då till Hanna som ska resa bort i några dagar, buhu :'( Snart är du hemma igen bästa <3
Ska snart iväg till stan för att spendera min kväll med Sanna, vi ska ut och äta sedan får vi se vad vi hittar på för bus, wie! Imorgon är det jobba som gäller. Kvällen kommer bjuda på Thaimat och det ska bli mycket spännande och gott! En riktig myskväll väntar för min del.

Nu ska jag göra mig iordning innan Sannus ringer! : )

Kom hem? :( <3



God kväll

Har varit med Emma hela dagen, mysigt! Vi åt lunch på Thai, gottans som vanligt.
Ikväll kommer jag inte göra mycket alls. Blev erbjuden att följa med på bio men när jag hörde att det var uppföljaren av Da Vinci Koden så kunde jag inte göra annat än att tacka nej, jag somnade nämligen till den första ;S. Förlåt Betti, men vi ska gå på en annan bio snart! <3
Imorgon blir det Sara som gäller hela dagen! Får se vad vi hittar på för skoj : )


Älskling


Blåsiga tisdag

Yepp yepp, blåser gör det idag. Men solen är framme ändå, härligt!
Idag ska jag och Sanna promenera i blåsten, hurtiga som vi är. Våra inköp ifrån Birsta igår var mycket bra. Jag hade endast med mig en påse medans Sanna hade 8 st (!!). Så det blir till att vara hurtiga idag som sagt, ingen shopping idag inte. (bara en glass)
Ikväll kommer jag spendera kvällen hemma hos Emma. Får se vad vi hittar på för roligt! : )

Ska fortsätta med en hemlis till Mathias nu, mihi!


Vill tillbaka!




Jag är BÄST!

Är riktigt stolt över mig själv.
Jag har nämligen gjort klart Engelska B på distans. Det är inte det lättaste för er som inte vet hur det är att plugga på distans, inget att fråga, bara du & boken. Nu är jag klar och jag är så sjukt bra!!

Imorgon bär det av till Birsta med Sanna! Tänker inte handla något utan blir bara smakråd : ) Trevlig dag imorgon som sagt!

Grattis till min älskling igen! <3


Hej Betti =D



Imorgon; GRATTIS BUBBI!

För imorgon fyller min Mathias år! Jag älskar dig <3

Nu blire film med grabbarna!



Party all night long!

Fest ikväll
Med brudarna <3
Sen iväg till grabbsen
Kommer bli grymt roligt
Seeees!




Home sweet home!

Nu har jag just slagit in Mathias födelsedagspresenter! Wiho. Väntar på att han ska komma hit, har inte sett han på hela veckan, buhu. <3

Hade en mysig kväll hemma hos Mikaela igår, färgade hennes hår (det vart snyggt), åt chips, såg på tv, pratade, pratade och pratade lite till! :) Tack för en mysig kväll :)

Imorgon är det fredag = utgång med Emma tjockis!, Hanna och Malin! Drar nog vidare under kvällen till grabbara för att få träffa Marcus! (ja, såklart vill vi träffa alla som är där, haha) Wie. Sover hos Hannus min <3. Först ska jag rädda Malins gråa (?) utväxt i håret, vi placerar oss på balkongen som hon sa, så jag ser det gråa lättare. Haha sötnos! Så ser min morgondag ut :)

Nu ska jag ha en mysvkäll med älsklingen!


Hej då Härnösand...

Hej Bollsta och Mikaela! Nu drar jag hem till Mikaela för en chips och myskväll med henne. Återkommer till Härnösand imorgon någon gång. Kommer bli lika mysigt som alltid!

Idag har jag spenderat dagen ute i stugan : )

Igår umgicks jag med Emma på dagen, vi var på stan, åt på Subway, roligt som vanligt! <3 På kvällen åkte jag och mamma till Birsta, blev några inköp.

På fredag vankas det fest, det ska bli trevligt! Hoppas på att få träffa Marcus också, får jag det muppen? Ska sussa hos Hanna, mysigt värre! <3

Nu måste jag åka mot annan ort, tjingeling!


Min bara Min!

Härliga Söndag

Har kommit hem från cruising med Mathias, Emma och Pontus. Det var riktigt skojjigt och mysigt. Jag och Emma fick även lite bilder på Gert Fylking och Robert Aschberg, lite fränt måste jag säga. Har jobbat idag och sedan har jag inte hunnit med mycket mer än cruisingen. Haft en mycket bra dag!

Imorgon är det måndag och då ska jag umgås med mami på dagen. Kvällen kommer bestå av simning med Sanna, ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag gett mig in på eftersom min kondition inte är den bästa ;O Äsch, Sanna får väl livrädda mig i värsta fall. Ellerhur Betti? ;D

Vad har jag mer för planer i veckan?
Jo på tisdag morgon är det nationellt prov för min del, wish me luck!! Emma ska jag spendera resten av dagen med! Mer än så får ni inte veta för tillfället. Måste bara tillägga att nu är min blogg sig lik igen. Jajamen, Marcus är hemma!! Så nu kan alltså bloggen fortsätta med sitt normala liv igen, wie!

Puss på Mathias ;*



Bakis?

Jodå, idag mår man som man förtjänar. Fast det gör inget för jag hade så himla roligt igår! Tack för det tjejor <3
Idag
har jag som sagt inte gjort mycket alls, myst med Bubbi och ätit grillat. Legat på altanen och sovit i solen, mysigt värre. Imorgon är det jobba som gäller, middag på kvällen.
Söndag är det också jobb på dagen. Kvällen kommer bestå av cruising. Jag och Emma ska åka med i Matihas bil, de ni ;)

Bjuder på lite bilder från kvällen också, titta och njut!


RSS 2.0