Valborg = FEST!!

Ikväll är det fest som gäller. Det ska bli sjukt roligt! Emma, Linda, Malin och jag kommer ha så roligt! Blir middag och sedan party. Nu ska jag gå ut och ta en promenad i solen, sedan måste jag fixa till mig och åka in till Tjockisen min (emma ofc).
Hoppas ni får en lika trevlig Valborg som jag kommer att ha, wie :)


Mathias Eriksson är såå min!


Alltid Tjockis & Fetto <3

God natt

Nu har Katta precis åkt hem, vi tog en långpromenad så vi var riktigt duktiga! Okej Katta var mer duktig än jag för hon cyklade hit, plus poäng till henne. Blev ändrade planer idag, åkte hem till Maria och solade där med henne. Mycket trevligt! Åkte in en sväng till stan också, vi hade en mysig dag.

Fika nu, nattis!



Hej solen!

Ska bara skriva nårgra rader innan jag sätter mig ute på altanen och solar. Pratade just med Emma i telefonen för ungefär 4:e gången idag, vi planerar Valborg för fullt!
Ikväll kommer Katta hit, trevligt trevligt!

Solen väntar på mig nu, hej på er!


I love You

Tisdag hela dagen

Min blogg är inte sig lik när Marcus inte är hemma. Den har liksom dött :( Så kom hem och kommentera, nu med detsamma!!

Imorse åkte jag in till stan med Mathias och han släppte av mig hos Sanna så vi kunde ta en promenad. Vi hade inte riktigt orken idag som vi brukar ha, men vi traskade på ändå, hurtiga som vi är. Efter det gick vi tre på bolaget och jag hadlade lite till Valborg, yummie.  Har även hunnit med en tripp till Birsta idag. Såg en överkörd grävling på vägen, såg ut som den sov, buhu... Pratade just med min kära kusse i telefonen, alltid lika trevligt. Funderar på om jag ska måla naglarna? Så får det nog bli, hej hopp!




Måndag igen

Nu tänkte jag ta och äta lite lunch innan Sanna kommer hit och spenderar dagen med mig. Får se vad vi hittar på idag, alltid något roligt när vi är i farten iaf.

I lördags hade jag en trevlig kväll med Emma, vi åkte på Coop och handlade frukt, blev en mycket god fruktsallad. Nyttigt för att vara oss tvån. Såklart nöjde vi oss inte med det utan vi hade även köpt lite choklad, vi kallas ju inte för Tjockisen & Fettot helt utan anledning liksom? Tack för en mysig kväll <3

Igår var jag ute exakt hela dagen. Jag, Mathias, mami och papi höll på ute och grejade i solen, helt underbart! I går kväll umgicks jag med Hanna. Vi tog en ganska lång promenad, köpte en milkshake, satt vid vattet och bara hade det bra, min bästa Hanna!

Ikväll är det ljusparty som gäller, får se om det blir några nya inköp. Trevligt kommer det iaf bli.

Mathias - Inget utan dig






Grillning!

Blir ett snabbt inlägg. Hade en mysig dag och kväll med Mathias igår, jag älskar dig! Idag har jag suttit på altanen och solat. Grillen är igång och snart blir det god middag. Ska umgås med Emma ikväll, det är alltid lika roligt! Imorgon blir det nog att vara ute i solen och på kvällen mysa med Hanna Bästa! Ciao


Jag Älskar Dig


Whiskey Lullaby Feat. Alison Krauss




En riktig vårdag idag! Me like : ) Har kommit hem från engelskan för ett tag sedan, ätit lunch, pratat med Maria i tfn och saknat Mathias. Det har jag hunnit med. Nu lyssnar jag på världens underbaraste låt, Whiskey Lullaby. Ska bränna nya skivor nu tänkte jag, en till Mathias bil (mihi) och en till pappsens bil så jag kan poppa när jag åker runt.
Jag och Sanna var väldigt duktiga igår måste jag säga, vi var ute minst lika länge som sist när vi gick i 2 timmar (!). Denna gång stannade vi till på Statoil för att köpa en glass, traskade sedan vidare upp på Museet, gick i ljud-labyrinten, hälsade på Mathias mamma + att jag fick förfrågan om jag ville jobba under dagen på Midsommarafton, det ville jag eftersom det är så mysigt där!
Nu ska jag bränna lite skivor och sedan ut i solen!
Ikväll blir det middag på restaurang med Mathias, Offe och Emelie! Det ska bli mysigt


Den bästa accessoar en flicka kan ha är sin bästa vän!

11:54 Onsdag

Hej svejs. Solen är framme igen, det känns bra. Snart kommer Sanna hit och hämtar mig. Hon är min privat-chaffis, lyxigt va? Ska bjuda henne på lite risgrynsgröt innan vi åker in mot staden för en långpromenad. Som sagt, idag ska jag umgås med Betti hela dagen, det är alltid lika roligt! Ikväll ska jag och mamma hälsa på Åsa, fika blir det nog där. Fika gillar jag, hihi!

Jag och Sara hade iaf en mycket trevlig dag i Birsta igår! Vi traskade runt där nästan hela dagen, köpte lite smått och gott. (Med gott menar jag karra såklart! Jag kan inte gå förbi JamJam utan att handla)

Imorgon ska jag på ett av mina sista engelska möten, wiho!! Snart är det över
Efter det ska jag traska upp till Hannus för att spendera resten av dagen med henne, my best friend. Nu är det dags för mig att värma gröten, Tjingeling!




Måndag idag

Har varit med bubbi hela dagen, det är mysigt! Nu har vi precis fikat och ska kika på tv. Har även sålt min fina moppe idag, lite ledsen att jag måste skiljas ifrån den eftersom vi delar så många minnen : ( Lifes goes on.
Imorgon blir det Birsta med Sara, wie wie! Blir nog lite shopping skulle jag tro. God natt på er och puss på Mathias <3


Hejdå Pärlan :'(

Lördag!

Har precis kommit hem från jobbet. Ska snart fixa till mig sedan blir det pappas goda pizza, mums. Sanna är det som gäller ikväll! Mys! Imorgon jobbar jag på dagen. Sedan blir det bästa Hanna hela kvällen lång, såklart!  Har inte tid med det här nu, Tjoho!

Mathias är bäst i hela världen, sådeså


Ett gott skratt förlänger livet!

Den 16 april

Har inte så mycket att skriva idag förutom att jag har pussat på Mathias hela dagen. Jag är även Veckans Blogg och det känns ju lite hedrande måste jag säga, tack Linda! ;) Imorgon ska jag städa på dagen, åker sedan hem till bubbi för en myskväll, jag längtar!!

Jobba på lördag som sagt.. På kvällen ska jag umgås med Sanna!! Chips, dipp, prat, skratt som vanligt. Kommer bli mysigt värre <3

Nu blir det tv med mami, Puss hej!


Betty & Betti

Snö?

Jajajmen det snöar ute. Tusan, jag som trodde det skulle vara sol nu framöver. Men det försvinner nog snart! Nu är kl 11:57 och jag har hunnit med att vakna, fika, tvätta, gå ner till katten och ja det var väl allt. Nu ska jag skicka in min sista sammanfattning i engelskan, jag blev klar igår!! Är stolt över mig själv som snart är helt klar med kursen. Plus poäng till mig själv!

Idag ska jag även umgås med Katta, det var ett bra tag sedan sist så det ska bli trevligt :)

Kom även på att jag inte har sagt att jag fick två gulliga presenter av Emma förra helgen! En vinflaska med ett kort på oss (fetto&tjockis) + en ljuslykta, tack Tjockis <3 I söndags fick jag en till present, det var en försenad Alla hjärtans dag present från Sara! En liten bok som hette Lilla boken om vänskap, jag blev hur glad som helst, känns bra att vi alltid kommer vara bästa vänner även fast hon bor långt ifrån <3

Nu ska jag äta lunch innan jag far in till Katta! Ha en bra dag för det kommer jag ha :)


Snart är det du & jag ute på havet!


MathiasEriksson!!





Tisdag 11:04

Solen skiner idag, wehey! Älskligen åkte nyss in till stan för att träna så nu är jag alone. Ska plugga lite, sedan in och få en ansiktsbehandling. Det ska bli skönt. Ska även ringa Hannus, viktigt! Annars händer det nog inte så mycket mer idag? Blev ett kort inlägg, Tjoho!

Marcus - Jodu, den släden var inte att leka med ;) Han hälsar tillbaka till sin lilla gubbe sa han, mihi!


Och ja, vi är snygga

Måndag idag

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera så ska skriva ner vad som jag har haft för mig i helgen!
I Fredags myste jag med Mathias på kvällen och tog det lungt. Vi myste med kissen som jag är kattvakt åt och kollade på tv.

Sedan vart det lördag morgon det vill säga, påskafton! Jag fick mina påskägg som jag alltid ser fram emot, jo jag är 20 år men so what? Fick ungefär 7 st, taaack!
Har inte smällt i mig alla godisar än, men det kommer, lugn bara lugn.
Lördagskvällen spenderades med bästa Hanna! Vi tog det lungt, åt godis & popcorn, hade det bra helt enkelt. Mihi : )

Sedan kom söndagen, alltså igår. Då åkte jag och Matihas ut till Saras stuga och umgicks med henne och Robban. Vi åkte skoter, fikade, pratade, promenerade och bara myste! En riktigt härlig dag. Synd bara att dom åkte hem idag :( Vi kommer och hälsar på er! Och snart kommer Sara hem igen, det tycker jag känns mycket bra!! För I love you :) Kvällen igår vart lugn. Jag, Mathias, mamma och pappa spelade spel hela kvällen, och åt godis såklart!! Mysigt värre.
 
Idag måndag har jag varit i Birsta hela dagen. Köpte en del grejer även fast jag bara skulle ha en jacka. Det brukar bli så. Fick med mig en jacka, jeans-leggings, linne, glansig topp, plånbok, underkläder och ja, det var nog allt. Nu sitter jag och väntar på att bubbi ska komma hit!
Bjuder på några bilder från igår också. God natt!


         

Det regnar och regnar

Tråkigt väder ute idag måste jag säga, men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Haha. Har nyss fikat och varit ner till lillkissen så han fick gå ut en sväng + äta lite mat. Igår hade jag och Hanna myskväll, åt upp nästan hela mitt påskägg gjorde vi med :O Förlåt Marcus!! Men jag tror du kommer få flera stycken du med, då kommer du få se hur svårt det är att spara på dom!!  Hanna hade inhandlat påskmust och chips, jo jag tror bestämt att vi gick upp några kilo.. Just nu är jag inte alls sugen på godis, det kanske kommer på lördag. Who knows.

Fick även ett roligt samtal från Mikaela igår. Vi ska åka på en kryssning i Maj!! Det kommer bli hur roligt som helst! Längtar!

Nu är det Påsk också
.
Imorgon ska jag umgås med Sanna hela dagen, wie wie! På kvällen blir det mys med Mathias, som jag inte träffat på hela den här veckan heller. Lillbebis <3
Lördag blir det middag här hemma med släkt och Bubbi. På kvällen ska jag umgås med Hanna, såklart!
Ska ju såklart även hinna med att träffa Sara som kommer hem, som jag har längtat!!!
Känns som det kommer bli en toppen helg! Om jag inte skriver något mer innan helgen så, GLAD PÅSK PÅ ER ALLA :) Gör som jag, ät en MASSA godis!!


(Mathias; det är dom här jag menar....)
ME LIKE!!!




Jag älskar godis!

Ja, det gör jag verkligen. Eller ibland iaf, jag äter ju inte så värst mycket godis men under Påsk då ska det vara mycket karra på borden. Jag har redan fått mitt första påskägg, japp! Av Mimis gulliga föräldrar, jag och mamma är kattvakt åt deras katt i drygt en vecka framöver. Har redan öppnat ägget faktiskt... Tror inte det gör något, kommer nog ändå få fler av Påskharen!

Vad ska jag göra idag då måntro? Jo ni som läst gårdagens inlägg vet att jag ska på Engelskamöte idag och kvällen blir till att spenderas med min Bästa Hanna!

Ha en bra dag // Chricka!


IMORGON KOMMER DU HEM!!! <3

Trolliga Tisdag

Vaknade ganska tidigt imorse, runt halv 9, det var ju inte helt fel att jag vaknade upp med världens finaste kille heller. De ni!
Vi klev upp och fikade, jag åkte sedan ut till stugan med mormor hela dagen. Det var mysigt. Lagade middag när jag kom hem, lasagne. Nu har jag precis pratat med Hanna i tfn, det är ett måste every day!

Imorgon ska jag på ett engelskamöte och redovisa en sjukt dålig bok som jag har blivit tvingad att läsa. Animal Farm heter den, ja ni hör ju hur oerhört intressant den verkar! Eh nej, just det... På kvällen ska jag umgås med Hanna, nanana <3

Om ett rum ser ut som en svinstia så bör det ju städas och det är precis vad jag ska göra nu, TJOHO!


Hur coolt är inte det där då?

That´s me!


Mumsiga Måndag

Helgen har varit hur mysig som helst! Var hemma hos Mathias i fredags och åt god middag, kollade på Talang 2009 och bara myste. Har jobbat både lördag och söndag, var riktigt mycket folk båda dagarna så tiden gick fort. I lördags kväll umgicks jag med Emma. Vi lagade god mat, åkte en sväng på Coop, åt chirre&dirre, pratade en massa, skrattade som vi alltid gör, ja vi hade en toppen kväll helt enkelt. Tack för det Tjockis!
Idag ska jag plugga, börjar närma mig slutet nu och det känns hur bra som helst. Ikväll ska jag följa med mamma och pappa på ett kalas! Först ska jag ringa Hanna, har inte varit med henne på några dagar nu, det är inte roligt vill jag lova! Så nu har jag inte tid med det här längre. Ciao!


Emmas och min smarriga middag!

Fluffiga Onsdag

Så gjorde Linda Rosing sitt val igår, hon valde Hugo. Helt rätt enligt mig, hoppas det håller bara men det får man ju se hur det blir med den saken..

Fikade klart för en stund sedan. Hade ställt klockan på 09:00 men av någon anledning stängde jag av den och fortsatte sova? Det blir lätt så när man inte ska upp och jobba, då kan man ta hur lång tid på sig som man vill. Det kunde jag iofs inte göra idag. Ska plugga nu en stund sedan ska jag bege mig in till Sanna Andersson Hamrén. Vi ska promenera, besöka bibblan (jag som måste låna engelska böcker, suck) samt ha en mycket trevlig dag! Ska hämta upp mamma när hon slutar, då ska vi åka och kolla på blommor & krukor, hon vill ha mig som smakråd.

Nu har jag inte tid med det här längre! Have a nice day :)


Hej sötnos!

RSS 2.0