Tisdag

Har precis pratat klart i telefonen med min bästa Sara, vi hade som vanligt massa att prata om även fast vi sågs för några dagar sedan, så samtalet vart sisådär en och en halv timme. Idag har jag klippt mig, vart nöjd! Bokade även en ny tid för att slinga, kommer blir najs.

Vad har jag gjort mer då?

Jo jag har pluggat. Pluggat och pluggat. Men snart känner jag att jag är klar med min tenta så det känns bra, eller ah, får se om det är så bra när resultatet kommer. Behöver inte vara klar förns på fredag iaf så har lite tid på mig. Har sån tur att Linnea lämnar in min uppgift så jag slipper åka till Sundsvall endast för det. Du är guld värd!

Har lite planerat i veckan också, på torsdag ska jag umgås med Mimi, myskväll med Sanna på fredag. När lördagen kommer blir det jobba och på kvällen kommer min tjockis Emma hit till mig!!! Kommer bli världens myskväll som alltid.
Nu blir det kvällsfika.


Jag älskar dig

Kommunikation & omvärldsbevakning...


ja det är dom två orden som far runt i huvudet på mig just nu. Känns som att jag själv inte vet vad jag skriver utan att jag skriver bara för att jag måste skriva något. Hum. Jag kämpar på iaf och ska snart återgå till skrivandet som sagt. Tänkte bara skriva ett kort blogginlägg!

Igårkväll myste jag med Sara hela kvällen, vi hade det sådär roligt som vara vi kan och jag saknar henne redan! Men snart åker jag och Mathias ner och hälsar på dom, kommer bli super. Pluggat har jag gjort idag, börjar bli hungrig så längtar tills middagen står på bordet. Yummie.
Myskväll med Mathias är det som står på schemat ikväll. Jobba imorgon och på kvällen blir det mys- och filmkväll med Mathias, Issa och Micke! Undrar om det blir någon pizzamacka?!
På söndag blir det åter jobb, ska spendera kvällen med MustaschLars, trevligt värre!

Åter till böckerna......


SötSune & MustaschLars


Hej å Hå!

Då var det onsdag. Har varit ledig hela dagen idag och umgåtts med Frida, hade en mycket trevlig dag, som alltid med Frida. Igårkväll hade jag och Mathias världens myskväll med fondue, godis, tv, film och ja, lite plugg.. Var tvungen att plugga lite så Mathias fick agera publik, han sa att jag var duktig så får väl tro på det. Har även pluggat lite ikväll så nu känner jag att jag kan ta det lungt ett tag, härligt! Imorgonkväll ska jag umgås med Sara, som äntligen är hemma igen!! Kommer bli toppen <3

Ha en trevlig kväll alla :)

Bästa


Äntligen!

 

 

 

Bio med Sara & Linda ikväll, nu ska vi äntligen få se Flickan som lekte med elden!

 


Söndag :)

Helgen har gått så fort, som vanligt. Jag har ont i mina revben men annars är det prima. Hade världens roligaste kväll igår, med tjejorna, tack Sara & Linda och ni andra. Ni fick mina revben att gå AV tror jag bestämt.

Nu sitter jag och pluggar lite, ska öva på det jag ska säga imorgon, är nervööös men det kommer gå bra. (Elin har lärt mig att vara positiv så nu jäklar!!) Har kvällen att se fram emot också, bio med Sara och Linda. Vi fick ju inte gå i fredags eftersom bion klantat sig, men imorgon går lika bra.

Sara är hemma också, min bästaste vän och det är jag så glad över! Jag längtar tills vi ses i veckan, massor! Mimsan står också på schemat i veckan, som vanligt! Sen såklart Friiida! Kommer bli en bra vecka plus myskväll med Mathias och fondue på tisdag. Nu ska jag fortsätta och ikväll blir det kalas.

Tjingeling!



Snabbt inlägg!

Håller på att äta lite lunch nu innan jag tar bussen ner till Sundsvall. Ska möta Elin på stationen och sedan ska vi traska iväg till Linnea och fixa med vårat grupparbete. :)
Skulle egentligen ha umgåtts med Sanna en sväng nu innan skolan men eftersom jag hostar och fortfarande är sjuk så fick jag ställa in det. Sorry Betti!

Ikväll ska jag kanske träffa Mimi en stund. Om jag är piggare vill säga... Får se hur det blir!

Imorgon blir det bio med girlsen, Sara & Linda. Som att jag och Sara har väntat på att få se Flickan som lekte med elden, aaaharu! Lördagen blir det att åka Ådalen 3 med dessa tjejor, samt alla andra på jobbet. Wie.

Nu måste jag rusa!


Fredag!

Idag har jag läst lite artiklar och strukit under viktiga saker osv. Nu är jag klar, äntligen! Nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag kan få åka dit och hämta hostmedecin eller något sånt, jag måste ha det snarast!

Ikväll blir det myskväll med Sanna, wie wie. Mathias har lämnat mig och är i Sundsvall och äter samt festar med sina kompisar. Buhu. Fast jag älskar dig ändå.

Ha en trevlig fredagskväll allihopa, hej svejs.



Chricka & Hannus <3


Host, host

Jajamen, min hosta är kvar och jag är inte lika glad över det som den verkar vara eftersom den inte vill lämna mig.. Har blivit lite bättre iaf och det känns braa! Har spenderat hela dagen i skolan. Vi arbetade med grupparbetet hemma hos Linnea, sedan kilade jag, Elin och Linnea och käkade pizza, mums. Efter det hade vi föreläsning, det var den tråkigaste hittils och vissa somnade. Haha. ;)

Nu ska jag kika på Idol och vänta på att Mathias ska komma hit, då blir det Hana Montana som han så snällt laddat hem bara för min skull, så PUSS PÅRE!


Betti & Betty



Onsdag!

Ska bara skriva ett snabbt litet inlägg; Var i skolan igår, innan det hann jag med att umgås med Frida en stund och äta lunch, kvällen spenderades med Mathias, Issa & Micke, blev Idol, film, och jag fick för första gången i mitt liv äta en såkallad Pizzamacka. Den var sjukt god och jag kommer absolut äta en sån igen! Blev en mysig tisdagkväll som sagt. Snart är det helg och det ska bli så härligt. Fredagsmys med Sanna, jobba på lördag och söndag. På söndag ska jag och Hanna sitta som fastklistrad vid Ensam mamma söker!! Blir en mysig helg. Men utan min bubbi tyvärr, han ska göra Sundsvalls krogar osäkra istället. Ska för övrigt hinna med att träffa Mimi också, det är ett måste!


Tror det kallas kärlek


Snart; Ensam mamma söker!!

Mitt favvoprogram börjar snart igen, om sisådär en timme, wie wie. Igår jobbade jag på dagen, sedan blev det god middag hemma hos Frida med henne och Emma, det var mysigt! Efter det blev det fest med lite folk, trevligt trevligt. Idag har jag jobbat och hostat. Imorgon är det skola och jag är inte alls taggad att gå dit. Nu ska jag kila och försöka göra söndagen så lång som möjligt så det slipper bli måndag =D

Hej puss ses.



Min bästa


Snart helg!

Då har jag snart gått i skolan en hel vecka. Det har väl gått bra antar jag. Har inte kommit igång med allt än så får väl se till veckan hur det går när jag måste använda hjärnan igen. Hoppas på det bästa!

Idag när jag kom hem lagade jag middag (kock som jag är) och sedan kom Mimi förbi så vi traskade ut på en långpromenad. Väl framme vid havet kommer vi på att vi skulle haft med oss fika (!), så det var bara att vända på fötterna och kila hemåt, hem till Mimi där vi fikade gofika och åt karra. Mums!

Imorgon är det fredag, vilket innebär skola på förmiddagen och stan med Frida på eftermiddagen, wiho. Ska handla lite till lördag när det vankas fest (emma kommer hit!!<3) så blir bolaget osv. På kvällen ska vi fira pappsen som fyller år, blir thaimat och massa mys! Sedan är det då lördag, jobba på förmiddagen och sedan bara hem och byta om för festen. Blir först middag, mums.
Känns som det kommer bli en toppenhelg!
Nu ska jag måla naglarna och vänta på att min Hanna ska ringa så vi får prata om dagen som vanligt! <3
Gnatt :)

Mathias!! <3



<3


11:53 Tisdag

Hur gick nu första skoldagen? Jodå, den gick fin fint. Fattade väl inte allt men antar att det kommer med tiden(?). Kändes roligt igår och hoppas att det kommer kännas roligt idag också. Tack för alla söta sms och telefonsamtal om att det skulle gå bra på skolan osv, ni är bäst och ni vet vilka ni är <3

Jag spenderade gårdagen när jag kom hem med Mimsan, vi bara tog det lungt här hemma och hade det trevligt. Blev film och godis med Frida på kvällen, mys!

Nu är det dags för mig att käka lite lunch innan jag beger mig in till stan för att ta bussen till skolan. CIAO!




Min prins <3


RSS 2.0