Ikväll...

Är det fest som gäller!!




Puss på Mathias


I love min dator

Och idag är det torsdag. Jag har myst med Mathias hela dagen samtidigt som jag pluggat. Vi har suttit på varsin sida om bordet och nördat vid varsin dator, mysigt har vi iallafall haft det. Ikväll har jag sett på Mammas pojkar, pratat med Mimsan om helgens planer samt ätit ost, kex och julmust med mamma och pappa!

Imorgon är det fredag och då vankas det bröllop. Kommer bli en trevlig dag och på kvällen ska jag och Mathias ha tacokväll hos L-M. Gottans och väldigt mysigt.

På lördag ska jag jobba, blir med Linda som vanligt och då är det alltid lika skoj. På kvällen blir det fest för hela slanten!! Jag längtar som en tok. På söndag är det åter jobb som gäller.

Nu ska jag sova, så natti natt!



I love you


When it was good

Nu sitter jag och skriver på min nya fina dator. Mathias har fixat och trixat med den så nu känns det verkligen som min. Bara Word som fattas, det fixas imorgon av min sötnos. Han är bäst.

Nu åter till lite vad som hänt i min tillvaro de senaste dagarna. I söndags fick jag och Mathias bege oss igen till Birsta för att byta min datorväska som var för liten. Jag fick inte med mig någon hem tyvärr, men imorgon har jag den hemma! Hann även med att gå på ljuslansering med Sara som Linda hade. 
På kvällen åkte vi till Micke och Issa för att ha myskväll, vi åt godis och kikade på Ensam mamma söker, vi såg och världens läskigaste film (som ännu inte kommit ut på bio). Vi var riktigt rädda ska jag erkänna. En mycket trevlig kväll!

Igår, måndag, var jag i skolan ett tag. Myste sedan hela kvällen med Mathias. Vi såg på filmen Up, supergullig film.

Imorse körde Mathias mig till bussen. Väl framme i Sundsvall mötte jag upp Emma och vi traskade till hennes lägenhet för att fördriva någon timme tills vi började. Vi handlade även en mycket god macka på vägen. Var i skolan ett tag och sedan åkte jag hem. Har spenderat eftermiddagen med Mimi, vi fikade gofika, pratade och umgicks. Mysigt!

Nu ska jag göra ett försök att ladda ner MKV´s First Class. Önska mig lycka till.


Torsdag!

Och här kommer en liten uppdatering. Igår var jag inte hemma från Sundsvall förns vid 19:30 tiden, vi hade pluggat hela dagen, det gick bra som vanligt. När vi kände att hjärnorna var helt slut så fixade Linnea te & toast, hon är super! Så vi blev klar med arbetet i stort, lite smågrejer kvar. Jag och Emma traskade till bussen i kylan med hennes sjukt söta hund Hugo, sedan var det bara att sitta i bussvärmen och åka hemåt.

Idag ska jag plugga hela dagen lång, imorgon ska jag göra samma sak under dagen, på kvällen ska jag umgås med Sanna. Vi ska ut och äta, se på Idol och ha myskväll, alltid lika roligt med min Betti.

På lördag blir det jobba, direkt efter det hämtar Mathias upp mig och vi åker till Birsta för att köpa mig en dator (!!!!!). Längtar redan.

Söndag då, jo plugg på förmiddagen och sedan ska jag och Sara iväg på ljuslansering hos Linda! Som det ser ut nu så kommer kvällen att spenderas med Mathias, Micke och Issa!

Nu har jag klargjort hela min helg så nu blir det pluggapluggaplugga! Pusshej :)



Bästa & Jag




Hoho

Idag har jag varit i skolan hela dagen, hade föreläsing och sedan workshop. Det gick fin fint idag och sedan hade jag sån tur att Sanna pratade med mig i telefonen hela bussresan hem så den gick också väldigt snabbt. Tack Betti. Känner att det kommer blir ett väldigt kort inlägg, ska plugga nu så jag hinner inte mer. Imorgon är det skola hela dagen och efter det kilar vi till Linnea för att plugga! Tjingeling!


Jag älskar Mathias




Snart är det helg, gapa och svälj




Igår spenderade jag hela dagen med Mathias. Vi pysslade på med lite allt möjligt, bland annat for vi en sväng till Birsta. Hittade en dator som jag möjligtvis ska köpa, ska kika runt lite mer men tror det blir den i slutändan. Kommer underlätta så sjukt mycket att ha med sig datorn på skolan, roligare än att skriva på papper också.

Imorgon har vi endast ett halvtidsseminarium, så tar bussen på morgonen och hämtar upp Linnea på vägen. Ska umgås med Frida när jag kommer tillbaka till Härnösand. Blir jobb i helgen med Linda. På lördag kväll ska jag umgås med Hanna bästa, vi har planerat in en myskväll med gotta och en massa prat! Jag längtar redan.

Ikväll är det Mammas pojkar på tv-tablån, sjukt program men ändå så roligt att man måste se det. Tjingeling.



Du är finast i världen




Fest ikväll med brudarna! :)

Jajamen, nu har jag precis duschat och ska snart göra mig iordning. När Frida slutat så brummar jag och Mimi in mot staden för en trevlig utekväll med henne och Sandra (kanske Sanna!?)! Min Mathias ska basta med några grabbs och sedan är han så bäst att han hämtar mig och Mimi så vi kan ta oss hem till Fälle igen, wiho. Hoppas och tror på en toppenkväll!!

Imogon är det söndag. Ska mysa med Mathias och även hinna med lite ljus-grejs som Linda ska ha, tar med mig min kära Sanna denna gång! Trevligt värre.

Har förövrigt spenderat dagen i Birsta med mami. Hittade fina saker plus ett par grymt snygga vinterskor.

Nu måste jag kila :) Ha en trevlig kväll!!


Ikväll gör Arne & Tord stan osäker


Torsdag!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev märker jag... Igår var det onsdag och jag var i skolan under dagen. Spenderade kvällen med Elin och Linnea hemma hos Elin med massa söta hundar som jag snart inte är rädd för längre, wiho! Vi käkade middag, spelade spel, kikade på tv och umgicks, en mycket trevlig kväll. Mathias kom sedan och hämtade mig och vi åkte hem mot Härnösand, han är bäst.

Imorgon är det fredag och då blir det återigen skola, sedan Birsta och myskväll med Mathias!! Jag och Sanna är lite sugen på utgång i helgen så får se vad som händer... På söndag ska iallafall jag och Sanna (kanske mami) på ljuslansering hos Linda, trevligt trevligt.

Nu ska jag åka in till staden och spendera min dag med Frida :) Får se om jag och Mimi är hurtiga ikväll också, hoppas på det.



Jag saknar min bästa


RSS 2.0