Snabbt inlägg!

Skriver ett snabbt inlägg för att uppdatera er lite om min vardag. Har kommit hem från skolan för ett tag sedan där jag haft föreläsning och sedan har jag och Emma fördrivit tid med att fika, alltid lika trevligt! Ska nu åka in till Frida och ha myskväll! <3

Imorgon är det fredag, äntligen! Då är det först skola under dagen och sedan en kick off på kvällen! Lördag kommer efter fredag och då har jag planerat att mysa med Mathias på dagen, kvällen kommer spenderas med Mathias, Issa och Micke för att se Melodifestivalen och mysa. På söndag har jag tänkt mig en tur till Birsta City. 

Nu måste jag kila, hej svejs!



                        Jag och min bästa vän & syster Mimi, jag har sån tur som har dig! <3


Snö, snö och åter snö

Nu har Mikaela precis åkt hem, har spenderat några trevliga timmar med henne. Var inte igår direkt så det känndes skönt att få prata av sig om allt möjligt! Nu ska jag slå på ett avsnitt av Gossip Girl och invänta familjen. Blir god middag och sedan kommer det folk ikväll för att fira mammas födelsedag. Jag och Mathias blir chaffisar (eller jag kommer inta passagerarsätet, men ändå). Mysig kväll kommer det att bli!

Imorgon blir det jobb med Linda på dagen, även på söndag, wie wie!
Imorgon kväll ska jag och Frida äta middag, äta gotta, se melodifestivalen och även The Notebook. :)

Fick nyss reda på att min senaste tenta fick betyget B, jag är nööööjd!

puss hej!

                                                       jag & bästa


Idag

har jag hunnit med att fika och kikat på OC med min älskling. Nu ska jag kila iväg till Mimi och baka hela dagen!! Får se vad vi hittar på för gott idag.. Något med Philadelphiaost & vit choklad vet jag att det blir iaf.




                                                 Favorit i repris kanske?


Bästa kvällen

hade jag igår :). Sara och Linda bjöd mig på bubbelbad och hade även beställt in min favoritcider! Härligare tjejer får man leta efter. Efter det käkade vi en mycket god trerätters middag, tror bestämt att vi rullade ut därifrån när vi var klara. Men det var det värt! En helt underbar kväll som snart måste göras om.

För en stund sedan fick jag ett samtal som jag minst sagt blev förvånad över att få, Mikaela ringde! Hon som alldeles nyss var i Thailand tyckte jag. Känns så grymt roligt att vi ska träffas på fredag, har inte setts på en evighet så vi kommer garanterat prata oavbruet. Längtar!

Imorse fick jag två stycken paket, ett av Mathias och ett av mamma & pappa, eftersom det är alla hjärtans dag. Dom är bäst i världen, mina sötnosar! Nu ska jag och Mathias ta en promenad ute i solen.

Tjingeling!

                                                      Äntligen är du hemma! <3


Hejsan hejsan!

Idag skiner solen och vädret är på topp! Har nyss beställt böcker för drygt 1000:-, känns lika hemskt varje gång, haha. Ikväll åker jag ut till Mathias och myser. Imorgon är det dagen som är så efterlängtad. Bubbelbad och middag på Höga Kusten med Sara och Linda! Kommer bli hur najs som helst.

Lägger ut två bilder nedan, en på den fina tårtan som Linda gjorde åt mig på min födelsedag och en på något mumsigt som jag och Frida drack härom kvällen efter vi ätit Tacopaj :D

Pusshej!







 


7 februari

Hade världens roligaste kväll igår med tjejerna! Tack för det, ni är bäst! <3

Idag firar jag födelsedagen med släkten istället för imorgon när jag firar den riktiga födelsedagen med en tenta... Kvällen kommer iaf bestå av att äta middag på restaurang och öppna paket, mysigt!

Snart kommer det ännu mer folk och även mina gullisar Frida & Mimi :)

Tjingeling och grattis till mig själv imorgon :D


Utgång med brudarna ikväll!

Ses i dimman :)


Mosig i huvudet!

Japp, man blir det efter att ha skrivit tenta en hel dag. Men nu är det över! Tills måndag iaf (min födelsedag!!), då det blir ännu en tenta.. Nu har jag precis ätit middag. Ska åka in till Frida nu och umgås! Sedan ska jag åka hem och se finalen av Paradise Hotel med Mimi, spännande värre!!!

Imorgon blir det Sundsvall igen :)

Kommer sakna min Mathias också, han åker till Göteborg inatt med några grabbar. Min lillefis.

Nej, nu måste jag åka till Friiiida!


Hej Hallå!

Hoppas ni inte är allt för insnöade. Det kan ju lätt bli så när det snöar oavbrutet och mest hela tiden. Imorgon ska det iallafall bli varmare, det är bra!

Idag har jag varit i Sundsvall. Fick åka bil med Mathias imorse, det är göttans. Har haft föreläsning och handledning idag. Har även spenderat dagen hemma hos Linnea. Trevligt!

Snart är det mitt och Sannas favoritprogram Familjen Annorlunda, veckans höjdpunkt om jag får säga det själv. Sedan är det Paradise Hotel, inne på finalveckan nu och det är mycket spännande! Jag vet inte längre vem jag vill ska vinna faktiskt. Tycker nästan ingen är en värdig vinnare sen Cimon åkte ut.

Nu kommer Mathias hit och pussar på mig!

                                                          En värdig vinnare!


RSS 2.0