Första lediga dagen - regn...

Yepp, typiskt att det skulle bli regn just idag. Jag som hade planerat att sola och bli brun, det verkar jag ju kunna se mig i stjärnorna om. MEN, jag ger inte upp hoppet om att solen kommer senare i veckan!?

Nä, jag ville inte skriva något speciellt egentligen. Bara att jag ska gå och göra något gott fika :D Slänger in en bild på trollet när han var i full gång att fixa köttet till grillningen på semestern med husbilen;


Lördag = mysdag

Jobb idag då. Även imorgon så det blir inte riktig semester för mig förns på måndag. DÅ är jag verkligen ledig!

Ikväll väntar en mysig och god middag med familjen, sedan blir det lägenhetsfix. Nu har vi kommit så långt att vi ska dammsuga det nyinlagda fin fiiiina golvet för att kunna ställa in köksbordet bland annat. Jag ska även måla det sista på dörren har jag tänkt. Åh, nu börjar det verkligen närma sig!! Har tänkt att jag ska lägga ut lite före -och efter bilder här sedan så ni får se vilken enorm skillnad det är på lägenheten efter renoveringen vi gjort.

Nämen jobba var det! Hejrååå :)


Nytt försök

Jamen då gör jag väl ett nytt försök att börja blogga igen. Får se hur länge det håller i sig denna gång. Ska göra mitt bästa för att hänga med så länge som möjligt ;-)

Idag är det fredag. En toppen-fredag för att det är min sista arbetsdag och sedan har jag semester i 2 veckor innan skolan börjar. Kalasbra tycker Christine!

Just nu sitter jag och längtar till kvällen som kommer spenderas ute i Åvike. Bara en massa myspys!!

Nämen sådär då. Första blogginlägget - CHECK!

(Tillägnar detta inlägg till min trognaste läsare, syster och vän. Håll till godo Mimiiii! <3 )



RSS 2.0