Insnöad :(

Idag skulle jag egentligen ha åkt in och spenderat dagen med Sanna. Men nej, istället blev jag insnöad och kommer ingenstans. Inte roligt alls. Nu tror jag att jag ska slå på Gossip Girl och tycka synd om mig själv en stund, det gör säkert att snön försvinner! Haha.

Jag bjuder på en bild från i helgen iallafall. Tjingeling!


                                                            Braiga tjejer!


Bakdag idag!

Idag har jag och Mimi bakat cupcakes hela dagen lång. Dom vart hur fina som helst. Så fina att mamma och pappa nästan inte trodde på mig när jag visade att vi hade gjort dom. Slänger in en bild längre ner! Så idag har Höijers hus varit en bakstuga för fulla muggar, me like!

Igår var jag i skolan under dagen. Kvällen spenderade jag med Frida. Vi åkte på Coop och var för en gångs skull ganska nyttiga, köpte naturgodis! (fast Coca Colan kunde vi tyvärr inte motstå...). Mysig kväll!

Ikväll har jag inte gjort alltför mycket. Har pratat med Sara i telefonen en stund så saknar henne ännu mer nu!

Over and Out.

Mathias är bäst i världen!






 


2010-01-25, måndag.

Är fortfarande lite sliten efter helgen. Hade väldigt roligt i Sundsvall med tjejerna och det kommer absolut göras om! Somnade runt 05:30 tiden och klev upp 10:00, så gårdagen var seg om man säger så. Träningsvärk i magen efter allt skratt är också något som lördagen bidragit med! Var på middag hos famor och farfar med släkten och åt god middag när jag kom hem från Sundsvall. Var väl det som jag gjorde igår, förutom att pussa på Mathias!

Idag blir det lite plugg innan jag ska åka in till stan i eftermiddag och shoppa lite med mamma. Kvällen blir lugn och spenderas med Mathias. <3

Bilder från helgen ska jag försöka lägga upp inom kort.


                                                  BÄSTISAR


Äntligen fredag!

och jag har precis pluggat klart för idag. Skööönt. Har läst boken Effektiv Visuell Kommunikation, den roligaste boken vi haft i skolan hittils måste jag säga. Kommer nog läsa mer ur den. Nu väntar jag på att Mathias ska komma hit. Det blir sushi, gotta, film och bara mys ikväll.

Imorgon blir det jobb på dagen innan jag åker ner till Sundsvall och har en toppenkväll där med tjejerna. Återkommer till Härösand på söndag! 

/ Christine





Trött var ordet

Har haft ännu en dag i skolan när min hjärna har känts väldigt meningslös. Men har gjort mitt bästa och uppgifterna är inlämnade. Sjukt skönt måste jag säga. Nu är det bara sisådär några miljoner timmar kvar framför det där jävla Indesign Cs4, kunde inte vara bättre....

Mimi har nyss kilat hemåt. Har haft en mysig kväll med fika, prat och TV. Känns så himla bra att jag har min sis, den bästa. Vi fixade även så att hennes mobil började fungera igen. Problemet var att det inte gick att skicka sms eller ringa, då kom jag på den smarta  idén att kolla saldot. Yepp där var problemet, 0,48 :-, jo jag vet, lite dumt av oss att fatta det efter sisådär en timme typ. Heheh.

Imorgon ska jag umgås med Sara och ha det trevligt. Vi ska även kila på stan. Måste handla till helgen då det vankas fest i Sundsvall med tjejerna!! Kommer bli suuuuuper.

Nu är det sängen som gäller! Natti natt.


                                                    Min bebis




Puh!

Nu är jag totalt slut i huvudet. Har haft redigering hela dagen och det var minst sagt svårt. Imorgon är det samma sak igen, tur jag har Emma! Lite roligt är det ändå, men blir så svårt när man aldrig gjort sånt förut.

Nu har jag precis ätit middag. Väntar på att Sanna ska komma hit för att umgås <3

// Christine


                                  3 år med dig idag älskling.
                Du är helt perfekt och gör mitt liv så underbart!


Snöiga Söndag

Helgen har varit toppen! I fredags avslutades dagen i Sundsvall med att äta lunch med Elin, gott och trevligt. Efter det åkte jag hem, fikade hos mormor och sedan bar det iväg hem. Hade myskväll med Mathias!

Igår, lördag, jobbade jag på dagen. Kvällen spenderades med Frida, alltid lika roligt och vi hade världens myskväll med film, gotta och COLA! Jag fick även se filmen Dirty Dancing, som Frida anser är ett måste att ha sett någon gång i livet, så nu har jag även gjort det!

Idag har jag också jobbat, med Linda och då är det alltid super! Nu vankas det middag. Ikväll ska jag och Mathias vinna varsinn bil hade vi tänkt...

Tjingeling!


                                                             <3


Pokerface!

Idag har jag äntligen varit hos frissa och fixat min utväxt, klippte lite också. Nu är jag nöjd igen! Efter jag varit där åkte jag till mormor för att äta lunch. Hade egentligen tänkt att åka hem och plugga efter det, men då ringde Sanna och hade ett mycket roligare förslag. Att umgås med henne! Så dagen har alltså spenderats med betti, Sanna.

Imorgon blir det återigen en tripp ner till Sundsvall. På kvällen ska jag mysa med Mimi!

Nu väntar jag på att Mathias ska komma hit, han och pappa är och köper bil i Sundsvall.
Paradise Hotel ikväll, OHYES!

/ C

Bjuder på två bilder från mys-spa-kväll med mina bästa vänner Sara & Sanna <3

                                    



Mysiga Måndag

Har varit i Sundsvall hela dagen med tjejerna. Blev plugg och mycket skratt! Nu har jag precis ätit middag och väntar på att Sanna ska komma hit. Blir en kväll med Familjen Annorlunda, Paradise Hotel, Ramlösa och gotta. Kan det bli bättre? Nu hör jag att hon brummar in på gården! Ha en trevlig kväll : )

P&K / Christine


                                                               <3


Härliga söndag!

Nu har jag precis fikat och gjort mig klar. Thias har åkt in till stan för att spendera dagen där med Micke. Jag ska spendera min dag nere på havet, med Mimi, för att åka skridskor. Nu ska jag försöka lära mig något som jag så länge sett som omöjligt! Får väl se om jag kommer levande hem eller inte.

Ikväll ska jag och Mathias bli miljonärer. Mer än så säger jag inte!

// Christine


Betty & Betti <3


Fredag

Igår kväll hade jag, Sara och Sanna en riktig ta-hand-om-oss-sjävla-kväll. Fikade, la aniktsmasker på varandra, tittade på tv och bara myste! Så känns det att ha riktigt bra vänner <3

Nu ska jag göra klart uppgiften på mitt enskilda arbete så jag får en helt pluggfri helg! Ikväll åker jag till Mathias och myser för fullt. God middag, mys och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?

Imorgon, lördag, spenderar jag hela dagen ute i Åvike. På kvällen ska jag och Mathias umgås med Maria och Stefan. Kommer bli lika trevligt som vanligt!

Nä, plugg var det!!


-24 grader

Idag är det kallare än igår och det verkar inte som att det kommer bli varmare under den närmsta tiden heller. Igår umgicks jag med Mimi hela dagen. Vi fikade, åkte skidor, fikade igen och hade det helt kanon. Vi kommer få snyggaste kropparna när sommaren kommer och vi tränat hela vintern, de ni!!

Idag är det torsdag. Snart fredag och då får jag äntligen åka ut till Åvike igen. Har inte varit där på flera veckor, jag längtar så!! Men först är det som sagt torsdag, idag. Ska snart åka in till mormor (när bilen tinat upp lite), och hälsa på. Ikväll ska jag umgås med mina två favoriter, Sara & Sanna! Har allti varit och kommer alltid att vara mina favvisar. Vi ska umgås och bara ha det bra, kommer bli en toppenkväll.

Nu ska jag kila ut och skrapa bilen och sedan bege mig. Puss på Thias!


Bästa vänner, igår, idag, för alltid! <3


Kalla tisdag!

Burr burr. Men bra att snön ligger kvar, det får den gärna göra ett bra tag till framöver! Idag har jag jobbat, med Linda. Trevligt och roligt som vanligt. Var inte mycket folk idag, men desto mer fika åt oss! Ikväll ska jag se på dubbelavsnitt av Paradise hotel, räknar ner minuterna tills 22:00!!

Imorgon är det onsdag, en röd dag i almanackan förövrigt. Ska börja med CASE uppgiften, utsätta mig för massa reklam och skriva dagbok om det. Får se hur det går! Kanske blir en skidtur med Mimi och fika också, hoppas på det.

Nu ska jag fika något och sedan invänta Rami & gänget, woho!

Puss på Mathias som är världsbäst



                                                   Jag och Sis <3


Min nya, snygga....

MOBIL!!!





RSS 2.0