Måndag 24/3

Nu har jag blivit en riktig hejjare på att skriva blogg måste jag säga. Gör det nästan varje dag, nästan sa jag, inte varje dag.

Helgen har varit toppen och jätte mysig. Har blivit en hel del god mat också + massa  GODIS men på påsken ska man äta sånt, mums! Har varit med älsklingen hela helgen också, och som jag älskar dig Mathias! Du är verkligen helt underbar och jag vill aldrig leva utan dig, ALDRIG. Du gör mig så himla lycklig. TACK!

Ikväll har jag varit med Sara, var så himla trevligt och vi spelande Nintendo Wii, måste säga att det är ett riktigt träningspass. Hörde att nån sagt att någon gått ner 80 kg bara på att spela det, jobbigt är det men jag vet inte riktigt om jag kan tro på det.. Men man ska aldrig säga aldrig. Så till alla gym - SLÄNG ER I VÄGGEN!^^

Imorgon ska jag tillbringa dagen med Hanna. Vi har såå mycket att prata om för det var ett tag sedan vi sågs nu. Sedan på kvällen kommer min snygging och sover med mig, alltid lika underbart<3 Förmodligen blir det någon film också. Nu känner jag att jag börjar bli lite trött så jag tror det är dags för mig att sova nu. God natt alla.




I wanna grow old with you Mathias Eriksson :]
image10


Home sweet home

Då var jag äntligen hemma igen, hur skönt som helst. Men resan har varit rolig och nu när man sitter här så saknar jag faktiskt Kittelfjäll en del. Även fast det var grymt mycket jobb och lite ledighet så hade det ändå sin tjusning. Bilresan upp gick fin fint, första dagen behöve vi inte jobba alls utan kunde installera oss i vårat rum. Rummet vi hade de första nätterna var ett mycket fint hotellrum med tv och hela kittet. Efter 3 dagar blev det byte till ett MYCKET mindre och inte alls lika lyxigt rum, även att vi fick bo med en okänd kille på 17 år. Men vi klarade det som vi gör med allt annat, för vi är sååå bra! Dagarna rullade på och vi spenderade de flesta med att servera, ta beställningar, diska, laga mat och stå i receptionen. Helt ok :) Sista kvällen blev vi bjuda på pizza och öl, najs! Efter det blev det en sväng i baren där jag fick dricka VÄÄÄRLDENS godaste drink som Linnéa fixat själv, smakade Nutella. Hanna kan ju bereda sig på att det är den vi kommer dricka hela kvällen nästa helg ;) Blev lite party och vi kom i säng vid halv 3. Skulle åka hem nästa dag och jag var den av oss som var i bästa skick så jag blev den som körde! Början gick himla bra och vi flög fram på vintervägarna. När vi började närma oss slutet av vår resa fick jag plötsligt sladd på bilen och fick inte stopp!!! Blev snurr på bilen och vi hamnade i diket med en rejäl smäll, ooops^^ Som tur var klarade sig både vi & bilen oss bra. Jätte snälla människor som stannade och hjälpte oss upp med hjälp av en stark bil, TACK! Vi kom ju hem tillslut och jag måste säga att även om vi fick jobba häcken av oss så har man lärt sig en massa och träffat massa nytt folk. Kommer definitivt besöka Kittelfjäll igen, kanske inte jobba men en semester där skulle inte vara helt fel.

Är himla skönt att vara hemma som sagt och nu ska jag mysa med min älskling :) Sara kommer hem nu på lovet också och jag är gladast över det =D Ha det bäst alla!

image8
image9

Kittelfjäll nästa

Äntligen är allt nerpackat i resväskan, blev en hel del precis som jag förstod. Tycker verkligen det är jobbigt att packa så det är en enorm lättnad att det är klappat och klart. Imorgon bär det av mot snöiga landskap och bort från allt slask i Härnösand som jag är måttligt less på nu. Ska bli skönt att komma bort ett tag för då uppskattar man verkligen att komma hem. Men kommer sakna Mathias älskling så GRYMT mycket!!! Tur att vi kan prata i tfn varje dag, annars hade jag inte jag överlevt. Hanna kommer jag sakna massamassamassa men vi ska också prata varje dag och det känns bra. 

Morgondagen kommer börja med att Mathias ska skjutsa upp mig till Mikaela i Bollsta där hon och jag tar Audin och kör iväg mot fjället, ska bli såå spännande! Sen blir det till att sitta i bilen hela dagen, vi kommer nog turas om att köra och läsa karta samt äta massa karra, MUMS. Jag vet inte om vi kommer börja jobba imorgon eller om vi får ta det lungt och börja på tisdag, men den som lever får se. Vi kommer nog få det trevligt och det kommer utan tvekan bli en upplevelse, iiih =D

Har ingen aning om det finns dator för allmänheten så vet inte om det kommer bli så mycket bloggande de kommande veckorna, kanske inget alls. Hoppas ni överlever gott folk! Nu ska jag hoppa ner i sängen med älsklingen och kolla på tv, MYSUNGE! <3 Vill ta med dig i väskan ju!!!!!! :'(

Ha det så bra Härnösand! Kommer sakna vissa och ni vet vilka ni är, PUSS på er! Hedersplats till Mathias,Hanna,Sanna & Marcus!! (Mikaela behöver jag inte sakna för hon är med mig! <3 )

RSS 2.0