Mitt namn i en PR-blogg

Har haft världens bästa helg. Började med myskväll med Mathias i fredags, thaimat & lets dance, mysigt värre. I lördags åkte jag som sagt till Hudiksvall (jag och Mahmud), för att spendera helgen hemma hos Emma och Henrik. Vi blev mötta på tågstationen av Emma & Linnea, resten av dagen/kvällen/natten tänker jag inte berätta om, hihi. Kan bara säga att vi hade det hur bra som helst, tack för att ni finns mina fina vänner! <3 Särskilt tack till Emma såklart.

Jag känner mig även lite stolt idag måste jag säga. Har en hemtenta där uppgiften går ut på att intervjua en person som är verksam i sociala medier, jag intervjuade Jerry Silfwer som är väldigt stor i PR-branschen, inte nog med det utan han har även publicerat mina frågor och hans svar på sin blogg, som för övrigt är bland sveriges mest lästa PR-bloggar, DENI!!!!!! (www.doktorspinn.se)

Imorgon är det skolan som gäller igen. Ska spendera kvällen med Frida, tror vi ska satsa på att vara nyttigare än vanligt och äta frukt istället för godis, känns bra.

Nu ska jag ladda upp lite bilder från helgen, både här och på Fejjan.

Saknar min älskling som är ute och kör lastbil, tycker han kan vara här hos mig istället!

Natti natt!


Härliga helg!

Ja, jag har haft världens härligaste helg med Emma. I fredags när jag kom till Gävle möttes jag upp på stationen, vi åkte och handlade och sedan hem till hennes söta farmor och åt våfflor, mums. Efter det åkte vi hem till Emmas fina lägenhet och lagade middag, kvällen blev lugn och mysig framför tv:n. Lördagen spenderades på stan och det blev en hel del shopping, som vanligt. Kvällen var både spännande (då det alltid händer något oväntat när vi är i farten) och mysig!

Idag har jag varit i skolan. Fick lära mig lite om nyttiga gosaker av Emma, alltid lika bra, som jag också inhandlade idag när jag och Mathias var påväg hem. Då kan jag bjuda igen imorgon, hihi!

Veckan är planerad och imorgon:
Tisdag är det skola igen, kvällen kommer spenderas med Frida :)
Onsdag, skola på dagen och sedan en taco-kväll hemma hos Elin med tjejerna!
Torsdag, skola på dagen tills kvällen kommer och jag ska umgås med Mimi.
Fredag, myskväll med Mathias <3
Lördag, åka till Hudiksvall och Emma (och Linnea & Mahmud) för att äta god mat och festa hela natten lång!

Nu ska jag pussa på Mathias och sedan ska vi fika ost & kex innan jag bänkar mig framför tv:n för att se Saltön.

// Christine


Hej då Härnösand

Hej Gävle och Emma :D Nu drar jag och tänker ha en supermysig helg med min Emma <3 Tjingeling





Idag onsdag

har jag varit i skolan. Hade en riktigt bra dag då jag fick träffa mina favvo-tjejer. Det är då man klarar av den andra tiden då vi inte jobbar i samma grupp! Emma fick jag träffa extra mycket så nu klarar jag av morgondagen : )

Nu väntar jag på att Mimsan ska komma hit och umgås med mig. Blir en lugn kväll framför tv:n.

Nu klev hon in genom dörren så tjingeling!



<3


Kalla tisdag!

Började sent idag, var mycket skönt. Sedan har jag endast hunnit hem, ätit och nu väntar jag på Mathias som ska komma hit och mysa med mig.

Igår när jag kom hem drog Mimi med mig ut på en prommis, härligt värre! Spenderade kvällen med Frida, vart även då en promenad ner till stan och en kvällsfika på Wayens, sedan hem till Frida och kika på en massa bra tv-program, supermys!

Nu är det snart fredag och jag längtar som en tok. Jag ska nämligen åka ner till Gävle och umgås med min älsklings-Emma!!! Så fredagen får gärna vara här nu tycker jag. Kommer bli en toppenhelg.

Imorgon är det onsdag. Ser fram emot att äta lunch med Emma och Mahmud. Och jag räknar dagarna tills det är över. Ja Emma, du fattar....

Nu ska jag pussa på min Thias!!



Fetto & Tjockis <3


Vem vinner

i kvällens final av Melodifestivalen!? Har en spännande kväll framför mig. Kommer att se den med Mimsan, har laddat upp med en massa gotta så kvällen kommer bli kanon. Precis som gårdagskvällen när jag och Mathias myste med också då en massa gotta. Mumsfillibabba.

Dessa är mina favoriter!


Mysiga torsdag!

Kom nyss hem ifrån Katta, har spenderat hela dagen där och haft det bra. Vi har varit duktiga och gick på en ganska lång promenad (var tvungen att gå hemåt när jag som vanligt började få skavsår, haha.) sedan blev jag bjuden på en smarrig lunch och även fikaaaaa!!! Några avsnitt av våran favoritserie OC blev det också.

I veckan har jag också hunnit med att umgås med min betti Sanna. Det är mycket viktigt :-)

Imorgon är det fredag, äntligen!! På kvällen ska jag mysa med Mathias och under lördagen ska vi bege oss till en annan ort, deni! Kvällen kommer tillbringas med Mimi här hemma, i soffan med mammsen, massa godis och mumsigheter, framför finalen i Melodifestivalen!! Toppenkväll helt enkelt.

Nu väntar jag på att Mathias ska komma och hämta mig, vi ska nämligen på middag hos l-m, mysigt och gott värre!

Puss heeej.




LOVE



Ikväll

blir det först Melodifestivalen sedan utgång!
Ses i dimman

Och allt detta ska jag såklart göra med Frida! <3


- 3,4 grader, hejdå vinter, hej sommar!!



Eller ja, snart iallafall. Jag som i vanliga fall älskar vintern har blivit så sjukt less på den att jag helst av allt vill gå ut med hårtorken och få igång smältningen på egen hand. Men det verkar som att temperaturen börjar ge med sig, så snart så!!

Här om dagen var jag och Mimsan på bio, såg Snabba casch. Den var helt okej men jag hade förväntat mig mer. Vi hade trevligt som alltid, Mimi betalar bion och jag hennes Trocadero, perfekt!
Igår kväll myste jag med Frida. Såg på Halv 8 hos mig som är våran tradition och sedan en film. Såklart hade vi inhandlat lite gotta också. Kan tyckas att vi är lite väl onyttiga, MEN, vi ska faktiskt börja motionera så vi slipper ha dåligt samvete, sådeså!

Idag har jag pluggar hela dagen, samt tvättat. Jag känner mig så nöjd över att faktiskt ha pluggat hela dagen och det känns så skönt. Ikväll ska jag absolut inte plugga, nej då ska jag äntligen få umgås med min kära vän Katharina som har varit borta i något som känns en evighet. Vi kommer ha tusentals saker att prata om, längtar!

Imorgon är det redan fredag, fort det går. Ska vara i skolan under dagen och skaffa mig lite kunskaper om Photoshop, spännande värre. På kvällen blir det middag ute med Mathias och efter det ska vi inta varsinn plats i biosalongen för att se Instängd 2 (jaa, jag kommer dö!!). En mysig kväll med killen som är mitt allt och lite till!
På lördag blir det en mysig dag och kvällen ska jag spendera med Frida, andra chansen i Melodifestvalen och massa gotta blir det, förmodligen en film också.

Jo just det, nu har jag bokat två stycken biljetter, en till Gävle och min tjockis Emma, en annan till Hudiksvall och min andra braiga Emma! Kommer bli två riktiga toppenhelger som jag verkligen ser fram emot!



Du är bäst och jag älskar dig mest. Min lillfis!



RSS 2.0