God natt

Har haft en mycket rolig och mysig dag. Även om jag hade en nära-döden-upplevelse uppe i linbanan, men det är en annan historia. Vi hade det grymt mysigt iallafall. Nu har jag just pratat med min Bästa Hanna i tfn, imorgon kväll ska vi ha fredagsmys, lääängtar redan! Min cutie :) Mathias har nyss åkt och jobbat, jag saknar honom redan. Min fis :)

Lunch imorgon på Thai med Sara, min mage kurrar redan!
Lördag blir det mys på dagen, chaffis på kvällen samt umgås med Mathias, Issa och Micke. Trevlig lördag helt enkelt!
Sov så gott alla!


 <3 Naturliga & Snygga, det är vi det! <3
Även best friends



Sommar!

Puss på Mathias Eriksson. världens bästa och bara min!

Har legat på klipporna i stugan hela dagen och pressat. Det är livet. Nu hoppas jag bara att det fina vädret håller i sig så man kan bli lite brun någon gång. Åt just middag, pappas goda pizza. Nu väntar jag på att Sanna ska sluta jobba så hon kan umgås med miiiig!

Imorgon ska jag ut på äventyr igen, det är nämligen äventyrs-torsdag, denna vecka beger vi oss till Skuleberget för att åka linbana, gå i Naturum, gå i labyrint, äta och ha det sådär roligt som bara vi kan.

Fredag är det efter det och den ska spenderas med Sara. Blir lunch på Thai för oss, mums. På kvällen ska jag mysa med Maria.

Snart är Sara hemma från havet också, jag är gladast!!!!!! Min bästa <3




Tänkte dela med mig av helgens fest också.....


Hurtbulle

Kom nyss hem ifrån Sanna. Vi har varit hurtiga som vanligt och promenerat (ja, vi köpte en glass även denna gång men det räknas typ inte...) Mysigt som vanligt <3
Har varit hemma och grejjat hela dagen, skönt. Imorgon bär det iväg till Hemsö Fästning, kommer bli riktigt skoj! På kvällen imorgon blir det bio med Mimi. Hoppas på att den här är bättre än den jag såg i söndags.

Sedan är det fredag och ja... Då kommer Emma! Kommer bli en toppenhelg. Blir fest på lördag med brudarna<3 också.

Nu ska jag skörda lite på Farmville (kalla mig nörd om ni vill, jag bryr mig inte) och sedan ska jag hoppa ner i sängen och vänta på att min Mathias ska komma hit någon gång inatt och mysa. Jag älskar dig.


<3

Universitetsplats; Check!

Jajamen, till hösten börjar jag i skola igen, känns riktigt roligt. Grattis till mig själv!

I torsdags besökte vi Jamtli, var jätteroligt att traska runt där, var inte hemma förns sent på kvällen. Har även träffat min kära vän Mimi förra veckan som har kommit hem, aaah! Kändes helt sjukt att träffa henne efter så lång tid, men gud så roligt! Ska umgås med henne i veckan också, trevligt trevligt.

Helgen har jag spenderat i stugan, sol, bad (!!), klippor, kubb, god mat, mys, promenad, cykling, folk, helt perfekt.

Igår kväll när jag kom hem blev det snabba ryck, var bara att slänga in väskan och hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan och gå och se Harry Potter och Halvblodsprinsen med min Betti (Sanna). Den var en liten besvikelse, absolut den sämsta av alla 6 filmerna. Nu längtar jag till Flickan som lekte med elden, kommer.

Imorgon blir det Birsta på dagen och Bästa Hanna på kvällen! Ska ut på en utflykt även denna vecka, nu blir det Hemsö Fästning som vi ska besöka. I slutet av veckan, fredag, kommer Emma hit. Som jag längtar!! Hon ska vara inneboende hos mig hela helgen, wie! Blir även fest på lördagkväll, kan inte bli annat än lyckat!

Nu har jag uppdaterat mycket nog, eller just det,  SARA KOMMER HEM I VECKAN! <3 DET är mycket viktigt!

Så, TJINGELING!


I wanna grow old with you


Ikväll är det förövrigt sista Harper´s Island, buhu ;(


Blåst och (snart) Regn

Har precis fikat och gjort mig iordning. Ska få skjuts av mormor in till Sara för att spendera dagen med henne! Ikväll ska jag umgås med Marie, blir film och äta en massa gotta. : ) Jag ska även vara chaffis åt Mathias inatt eftersom han ska ut och busa på stan med sina grabbar.

Imorgon är det fredag, det betyder mys på dagen med bubbi, middag på restaurang med Mathias, Mammsen & Pappsen, senare på kvällen blir det film-mys med Mathias, Issa och Micke!

Ha en bra dag :) PUSSHEJ!


BÄST



Sola & Bada

Nu blir det Svartvik med Sanna. Vi ska bli brunisar!
Ikväll ska jag mysa med Hanna.
Imorgon bär det iväg ut till stugan igen!!!

Ses!


SnartSnartSnart <3

Mathias är min bara min




Världens finaste låt


RSS 2.0