Tisdag

Och det är tentaplugg för fullt hemma hos Iversen & Eriksson´s. Måste ha ett uppehåll kände jag så tänkte att vad passar väl bättre än ett blogginlägg?

Ikväll tänkte jag, mamma<3 och Frida<3 åka iväg på Tupperware party, får se om det blir någon shopping eller inte. Men det brukar det dock alltid bli.. Jag har såklart planerat mer i veckan; imorgon blir det skolan på morgonen, sedan spenderar jag dagen med Mimi<3. Och på kvällen blir det städning och tvättning för Mathias och Christine!

På fredag morgon tänkte jag och Frida ta en morgonpromenad, för att kompensera att vi skippade spinningen igår ;-) Fredag kväll spenderar jag med Sara<3. I helgen har jag inte hunnit planera så värst mycket, stugan och chaffis på lördag, söndag blir det världens härligaste kväll på Höga kusten med bubbelbad & 3-rätters med Sara, Linda & Andre, kan inte bli en bättre söndag!!

Hejrå :-)




                                                     Det var tider de!


Christine = Mysa?

Japp, då är jag associerad med ordet mysa. Jo det fick jag minsann veta av Mahmud idag och jag tar det som en komplimang ;-) Haha, du är rolig du Mahmud!

Nä nu lämnar vi det där tycker jag och går över till vad jag gjort idag och igår. Igårkväll myste jag hemma i Fälle med mami & papi, inget slår det!! Tur att jag och Mathias ska ha mysfredag med dom, längtar! Idag har jag och Emma varit på skolan och pluggat hela dagen (dock så var det helt åt helvete och totalt onödigt alla minuter vi satt i bajsskolan. MEN, vi ä int bitter!!!) Så vi kör vidare imorgon, eller hur Emma? ;-)

När jag kom från skolan gick jag såklart till min bästa Frida och höll henne sällskap en stund. Får inte gå många dagar innan vi ses för då blir jag tokig, min Fridis <3. Nu var det tänkt att jag skulle börja med middagen, men jag blev helt enkelt less och väntar på att Mathias ska ringa när han tränat (som jag så fint har beordrat han att göra) så han kan köpa med sig fetto-mat, MUMS.

Senare ikväll kommer Issa och Micke hit och har myskväll med oss! Gilla :)


Imorgon då. Ja som jag skrev ovan, jag och Emma ska plugga IGEN. Tur vi har roligt tillsammans <3 På kvällen tänkte jag ha återigen en myskväll, men då med Mimi! Förutsatt att vi kommer hem från skolan någon gång under det dygnet. Man vet aldrig, kanske kommer det ut något annat som måste ändras så att vi helt enkelt måste övernatta i J-huset?

Hejdå alla som älskar fetto-mat!!!


           På lördag är det denna lilla goding till dryck som ska fram, ohyes!

 



Mysfredag, ohyes!

Har som jag skrev igår tagit en morgonpromenad idag med Frida & Harry! Härligt härligt. Nu håller jag på att tvätta, plocka lite och funderar på att plugga i någon minut eller två. Det är dötråkigt men det måste göras, så kan väl lägga några minuter på det innan jag tar helg<3.

Myskväll med Mathias<3 ikväll då. Blir nog att vi äter Sushi (WOHOOO) och chokladfondue framför tv:n. Det kallar jag fredagsmys.

Jag hade för övrigt en toppenkväll med Mimi igår. Vi kan verkligen inte ha tråkigt när vi är med varandra. Men är väl för att vi är så jävla roliga. Jo så äre nog. Höhö!! Nä, men hon är bäst och så är det bara.

Näääää, nu ska jag göra smoothie (sen plugga). Mums!!

Hej då, hemskt mycket hej då!


                                                     Plupp & Putte <3


Tooooorsdag

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, efter det har jag mest tagit det lungt, kollat på Gossip Girl, druckit te och pratat med Mikaela<3 som jag träffar allt för sällan, men på söndag ska jag allt få träffa henne!!

Vad har hänt i veckan då? Jaa, i måndags drog jag och Frida<3 igång med spinningen igen. Kan ju säga att mina ben inte var lika glada över det som jag. Men, efter några gånger kommer dom vara riktiga spännisar och inte kännas som spagetti :) (vadå otränad? Jag? Neee!)

Igår kom Frida och hade myskväll. Då tröck vi i oss ost, kex och cola. Vad vore livet utan Cola? Men tränar man så får man faktiskt unna sig sånt, ja det får man.

Nu har jag nyss sett klart på Gossip girl och väntar på att min kära sis Mimi<3 ska komma hit. Ska bjuda henne på lyxmiddag (Lasagne), ja man kan nästan kalla det Nobelmiddag! Och sedan tänkte jag att vi skulle baka negerbollar. Och ja, jag gillar att äta :) Det är gott. Alltså, ikväll blir det mys med Mimi innan älskling kommer från jobbet sent ikväll!

Kan väl även berätta vad jag ska göra imorgon, först morgonpromenad med Frida & Harry, hurtiga som vi är! Imorgon kväll ska jag och Mathias ha engen myskväll här hemma första gången :D Hihi!

Hejrå :D


RSS 2.0