Tjingeling

Har spenderat dagen i Sundsvall. Hade en föreläsning och sedan kikade vi lite på arbetet. Efter det gick jag och Emma på stan och åt lunch, kikade lite i affärerna också. Efter det tog jag bussen hem till Härnösand.

Nu ikväll blir det bio med Sara och Linda! Mysigt att gå på bio när det är så trist väder, känns bra att liva upp tillvaron lite! Har siktat in mig på popcorn och en Loka Päron, mumsigt värre. Idag ska vi se Luftslottet som sprängdes. Den sista av de tre filmerna, spännande ska det bli och jag hoppas på ett mycket bra avslut.

Imorgon är det tisdag och då ska jag återigen befinna mig i Sundsvall under dagen. Imorgon kväll är det myskväll med Frida som är inplanerat!

Nu ska jag fortsätta att kolla igenom vårat arbete.
Och just det, idag fick jag reda på att jag fick B i betyg på den förra kursen. Jag är superglad!

Så, hej då och Puss på min Thias som är mitt allt!




Dagen efter

är alltid lika seg. Fast jag måste säga att jag mår ganska prima ändå. Har ju till och med jobbat idag, en eloge till mig va? Hade en riktigt rolig kväll igår, var längesedan det var så skoj! Tack för det allihopa! <3

Jag har ju som sagt jobbat idag. Jag och Linda gjorde praliner hela dagen, igår gjorde vi marsipan-tomtar och marsipan-grisar. Jag kan tala om att jag åt en hel del av marsipanen, det är så sjukt gott!!

Nu är det kväll och jag har precis städat lite. Ska bara ta det lungt ikväll och sakna min Thias. Buhu.

Tjohej!


Älskling


Det vankas...

fest ikväll med brudarna! <3

SKÅL!


Jag...

är en hjälte! http://www.tackfilm.se/?id=1259336636046RA63

Måndag!

Har varit i skolan idag, diskussionsseminarium. Efter det gick jag, Emma och Linnea en sväng på stan innan vi skulle ta bussarna hem. Jag köpe en ny kalender, fin och liten! Ikväll har jag inte hunnit med så mycket. Pratat med Emma i telefonen en bra stund, kändes bra att få prata av sig om lite allt möjligt, min tjockis! Tror jag ska fortsäta sätta in kort i mina album nu, har en hel del kvar...

Imorgon ska jag umgås med Frida på dagen, på kvällen ska jag mysa med Mathias. Nu ska jag umgås med mitt album. Hej Svejs.




Ikväll...


...blir det middag med Sara & Linda! Efter det ska vi äntligen få se Twillight, wiho! På bion kommer även Mikaela och gör oss sällskap
.

Nu ska jag göra mig klar för en mycket trevlig kväll, önskar detsamma till Er!





En lugnare Christine..

Ja, nu har min sis berättat för mig varför vaccinet tog slut. Jag känner mig fortfarande arg och tycker ändå att dom är dumma som inte tar in så att det räcker. Fast nu har jag lärt mig att allt inte finns klart än, och hur ska man kunna få något som inte finns? Nej just det. Tack Mimi, världens bästa sis.

Igår var det (som alla andra dagar nu för tiden) en regnig dag. Då bestämde vi oss för att äta på restaurang. Blev alltså en mycket god middag och trevligt sällskap.

Idag har jag varit i Sundsvall och pluggat, surrat och skrattat med tjejerna! Fick en ljudbok av Linnea inlagd på min Ipod innan jag skulle åka hem, nu är jag som fast i den!! Längtar redan tills imorgonbitti när jag får sätta mig på bussen och börja lyssna igen.. Hihi.

Imorgon kväll, alltså Fredag kväll, är det middag på restaurang & bio med Linda, Sara och Mikaela som står på schemat. Kommer bli en supermysig kväll som avslutas med att jag får sova med min älskling!

Puss&Hej




Sjukvården i Härnösand = ett STORT skämt!



Ja man kan ju inte göra annat än att skratta och hoppas att det någon gång kommer bli bättre. Varför tar man inte in vaccin så att det åtminstone räcker hela första dagen iallfall? Nej, för i Härnösand är de som bestämmer så sjukt snåla och trögtänkta att man näst intill skiter i om vaccinet räcker eller inte. Så nu får man vänta en hel vecka till innan man får chansen att vaccinera sig mot svinis, som man väntat på allt för länge. Har man otur räcker det inte den gången heller, skulle inte förvåna mig. Jag har bara en sak till att säga; Vilket stort skämt!!



HÄRNÖSAND


Media, Theories & Approaches a Global Perspective




Den boken sitter jag och försöker ta mig igenom. Det går väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag förstår det mesta som jag läser, problemet är bara att jag inte kan relatera det jag läser till våran gruppuppgift, det är mitt problem. Jag ska äta lite lunch har jag tänkt och sedan göra ett nytt försök med boken.

Skulle egentligen ha umgåtts med Mimi ikväll men det fick jag tyvärr avboka, buhu. Känner att jag inte hinner med det när jag har den där trevliga boken hängandes över mig. Plus att jag måste dra med mig Mathias till affären ikväll och handla lunch som jag kan ta med mig imorgon till Sundsvall.

Nej nu rinner tiden iväg känner jag. Bye bye.


I love you Tord!


Ny vecka

Idag är det måndag. Alltså första dagen på en ny vecka. Har varit i skolan hela dagen. Det verkar aldrig sluta regna heller, så det börjar man bli måttligt less på... Hoppas att solen kommer tillbaka snart iallafall!

Idag när jag kom hem från skolan hade jag världens överraskning i brevlådan. Det var ett paket från min bästa vän Sara. Stog några gulliga & fina ord samt en liten present som var fint inslagen. Det kallar jag en riktig vän. En som aldrig glömmer bort en, även fast man är väldigt långt ifrån varandra. Så det paketet lyste upp min dag! Tack bästa. Känns bra att vi ses snart, för nu är det dags för mig och Mathias att börja planera våran resa ner till Halmstad, som vi längtar!!!!

Imorgon ska jag plugga under dagen. Kvällen ska jag spendera med Mimi, får se vad vi hittar på för bus, vi har ändå alltid lika roligt <3

Nu ska jag fixa liter grejer på datorn och sedan bara slappa hela kvällen. Ska inte missa dagens avsnitt av Paradise Hotel heller, som jag dock gjorde igår. jäklar

Hej Då


                                                                                                                                  All kärlek till Mathias!

                                              Tack för att du finns!


Proppmätt, jajamen!

Har nyss ätit mig mätt på Tacos. Det var sjukt gott.

Igår sov jag och Mikaela bort nästan hela dagen. Vaknade 13:00 och jag fick lite panik när jag upptäckte det! Jag hann iaf städa och sedan kom Mathias. Vi åt god middag och kvällen spenderade vi hemma hos Maria och Stefan. Åt kladdkaka som dom bakade, såg på Idol, pratade och hade det riktigt mysigt!!

Idag har jag jobbat. Det gick kanon och var lika roligt som vanligt, som det såklart är när jag jobbar med Linda! Imorgon blir det åter jobb, wie wie. På kvällen ska jag mysa med Mathias hoppas jag. Min älskling.

Ikväll ska jag umgås med Hanna, en riktig myskväll kommer det bli!


                                                           Bästa vän



Årets julklapp är...

SPIKMATTAN! Mormor har en sån, inte så värst skön att ligga på tycker jag personligen. Inget som jag önskar mig i julklapp heller för den delen. Hur som helst, det ÄR 2009 års julklapp iallafall!

Vad ska jag göra idag då? Bara ta det lungt har jag tänkt. Ikväll däremot, då ska jag inte ta det lungt. Nej, för då kommer Mikaela hit och ska sova över! Vi ska ut och äta någonstans tänkte vi, sedan blir det bara myskväll och en massa prat.

Marcus - känns skönt att du fortfarande är min trogna läsare ;)

Hoppas alla har en lika bra dag och kväll som jag & puss på min SötMathias!



                                                 Myskväll ikväll!


Tisdag idag

Idag har jag pluggat under dagen. Nyss när jag tittade ut hade det börjat snöa, det gillar jag! Igår hade jag myskväll med Mathias, vi gick ut på en promenad i mörkret, såg på film och bara myste. Helt underbart.

Ikväll ska jag umgås med Frida. Vi ska åka och handla middag och sedan laga till något gottans. Efter det blir det tv:n eller kanske en film. Bara ta det lungt helt enkelt :)

Imorgon skulle jag egentligen ha sovmorgon eftersom jag inte börjar förns vid 1-tiden. Men min tandläkare tyckte tydligen inte likadant som jag, därför fick jag en tid kl 07:10. Ja, ni hör ju själva hur sjukt det låter!? Men det är bara att kliva upp, åka dit, och se glad ut.

Nu ska jag fixa det sista i min tenta, sedan göra mig klar och åka in till Frida!


                                            På torsdag kommer min Mikaela hit! <3


Fram och tillbaka

Imorse när jag nästan hade kommit ända fram till Sundsvall så ringer Elin. Då får jag veta att föreläsningen är flyttad till eftermiddagen för att salen var felbokad. KUL! Där satt jag, på bussen, påväg till Sundsvall. Det var bara att kliva av bussen, umgås lite med Emma som också hon hade åkt hela vägen till Sundsvall, sedan hoppa på bussen 45 minuter senare och åka hemåt. Kändes ju väldigt meningsfullt måste jag säga.

Jag hann iallafall med ett ärende på banken när jag kom hem, åt en god lunch hos mormor, samt att jag har hunnit plugga en hel del. Så jag är rätt så nöjd med den här dagen ändå. Just nu väntar jag på att Mathias ska komma hit. Vi ska äta middag, ut och gå, sedan bara mysa!

Hade för övrigt en supermysig kväll med Hanna igår, tack bästa. Och julmusten, den var hur god som helst!

Ha en trevlig kväll alla :)



Final ikväll

i Ensam mamma söker!! Den ska ses hemma hos min bästaHanna. Hon har köpt hem chirre&dirre den sötnosen. Kommmer bli en supermysig kväll. Nu ska jag käka middag och sedan in till Frida en snabbis innan Hanna! Ciao.



                                             Min bebis och jag <3

 

Tentan, äntligen klar!!

Puh! Är nu äntligen klar med tentan som jag har suttit med hela dagen. Nu ska jag bara vänta på att Mathias kommer och hämtar mig så vi kan åka till Åvike för en myskväll. Det vankas pizza har jag hört, mums! Imorgon ska jag bara ta det lungt och inte ens tänka ordet plugga i mitt huvud. Det är mitt huvud värt tycker jag. Ska äta mysig middag här hemma med mami, papi och Mathias. Efter det ska jag spendera kvällen med Frida, blir en myskväll! På söndag ska jag plugga på dagen (ja, då var det dags igen...) och sedan mysa med min bästaHanna på kvällen!

Hoppas ni får en bra helg :)


Jag har fastnat

I mitt pluggande, så kom på att det kanske lossnar om jag skriver ett blogginlägg!?

Idag har jag varit i Sundsvall med Emma hela dagen. Vi har pluggat, ätit och haft det bra. Snöat har det gjort idag också (eller det gör det). Så jag hade turen att få skjuts till bussen av min lille-söt-Mathias. När jag kom hem på eftermiddagen kilade jag hem till Sanna och umgicks. Jag fick världens godaste smoothie, som jag för övrigt var tvungen att handla ingredienser till på hemvägen så jag kan göra en imorgon när jag behöver energi till tentan! Ja, så jag var där i någon timme och hade det bra med min Betti.

Nu sitter jag här och ska väl återgå till böckerna så jag blir klar med den här jävla skiten någon gång : )

Jag längtar tills imorgonkväll också, mys mys mys och åter mys med Mathias!!! Middag, film, gotta, pussar, och MYS. Håller på att sakna ihjäl mig efter han så jag hoppas dagen imorgon går fort så det blir kväll.

Nej nu har jag inte en minut till över! Tjingeling på er.


                                                    Betty & Betti <3


Byta hjärna? Någon?

Ja så känner jag just nu. Jag sitter här och försöker plugga. Har fått lite gjort idag iallafall, min individuella utvärdering så det känns bra. Men jag förstår fortfarande inget av det jag håller på med just nu. Så om någun kunde svara på frågan Ur ett omvärldsbevakningsperspektiv bör kommunikatören befinna sig på ledningsnivå, varför?. Tacksam för svar :D :D Skämt åsido, jag ska fortsätta att plugga och hoppas på att poletten ramlar ner snart.. Tänkte bara skriva ett litet inlägg och uppdatera lite.

Imorgon ska jag åka ner till Sundsvall och plugga med Emma!
På fredag har jag hemtenta hela dagen vilket innebär att jag kommer sitta som fastklistrad vid datorn från kl 08:00 när tentan kommer ut tills 16:00 tiden när jag ska vara klar. På kvällen åker jag ut till Mathias och bara tar det lungt och har världens myskväll. Jag längtar hur mycket som helst och det ska bli så roligt!! 

Nu har jag inte tid med det här längre. Puss hej. 



                                              Du gör mig så lycklig

 


Måndag kväll

och jag myser med Mathias. Underbart. Har varit i Sundsvall hos Linnea med tjejerna hela dagen. Vi har pluggat till våran muntliga redovisning som vi ska ha imorgon. När jag kom hem åkte jag och mami och köpte hamburgare på Frasses, mycket god middag. Imorgon får jag åka bil till Sundsvall med Mathias, ska bli så skönt. Jag och Emma ska också fika gomackor till frukost som hon har gjort, innan vi beger oss till skolan. Nu ska jag pussa på Mathias, så natti natt.

Jo just det, helgen var superbra och lördagskvällen hur rolig som helst. Tack tjejer <3


                
                                                                          Min bästa


RSS 2.0