STOCKHOLM!!

Jag är grymt besviken på dig, man märker snabbt vilka som är äkta vänner.



Jajamen, helgen har spenderats i Stockholm med Sara J =D Vi åkte klockan 07:00 från Sundsvall i lördags morse, på förmiddagen var vi framme i huvudstaden. Mc Donalds fick bli våran lunch den dagen. Sedan traskade vi iväg till hotellet med våra väskor och checkade in, det var ett väldigt fint hotell! Vi slängde bara in väskorna och sedan väntade en hel dags shopping!! Middagen var bokad 19:15 så vi skyndade iväg till hotellet innan och fräschade till oss. Maten var hur god som helst, att stället var fint och trevligt gjorde ju inte saken sämre :D Den kvällen gjorde vi inte så mycket mer, tog det bara lungt för vi var NÅGOT trötta i fötterna!

09:00 på söndag morgon ringde väckarklockan, vi klev upp och gjorde oss iordning, checkade ut och gick ner till centralstationen för att låsa in våra väskor (som nu var fyllda med nya inköp), efter det var det frukost, te, macka och en god youghurt med färska bär :D mums!
Dagen spenderades med shopping såklart, vi var hemma vid 23 tiden på söndagskvällen. Man kan alltså sammanfatta denna helg som en KANONHELG! Mycket trevligt sällskap hade jag också =D

Idag har jag jobbat, som jag kommer göra hela veckan. Imorgonkväll ska jag och Hanna<3 på Oriflame-grej, naaajs :D
 

Hannas SUPERSÖTA kissemiss (jag ska vara extramamma!!!!)




Måndag

Pratade nyss med Sanna i telefonen, man blir alltid på så himla bra humör när man pratar med henne!! :) Min egen Betti! <3 Bestämde att imorgonbitti 10 över sju ska jag åka med henne till jobbet i svall, woho =D

I helgen har jag myst med Mathias, samt jobbat lördag & söndag!

Nu har jag inget mer att skirva så jag får sätta punkt här.


Redan då var vi bästisar! <3


Det går bra nu :)

Förra veckan var det tunt med jobb för min del, nu bara rullar det in! :D Woho! Började på ett nytt jobb igår i Sundsvall (tack Sanna för att du fixade det!! Guld värt <3 ), ska vara där på provanställning i några veckor och sen får man hoppas att jag får vara kvar :) Leksaksaffären ville ha kvar mig även fast jag inte kan ställa upp så mkt som jag lovat, det är väldigt bra! :) Jag har även jobb på helgerna på Murberget :) Vem sa att det inte finns jobb? ;)

Idag har jag bara tagit det lungt, kollat på sista avsnittet av mitt älskade program OC säsong 4, så det var verkligen sista avsnittet :´( Får väl försöka överleva utan nu? Men jag tror jag ska börja se om från första säsongen ist, wie.

Snart ska jag in till mamma och gå på stan när hon slutat :) Ikväll ska jag till Hanna, mys :D

Ciao

Världens snyggaste, och sååå MIN ;*

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Jag läser världens bästa bok just nu av Magdalena Graaf, som för er som inte redan vet handlar det om hennes liv. Man kan inte riktigt fatta hur hon har haft det, man tänker ju bara på henne som kändis men det är långt ifrån vad hon var i början av sitt liv. Så ni som inte läst den gör det!

Helgens party blev lyckat! Vi drack, skrattade och hade allmänt roligt :) Det vart ganska mycket folk också, trevligt! Det enda som inte vart så lyckat den kvällen var att det vart stopp i Hannas toa, typiskt våran otur när vi var hur trötta som helst och bara ville sova! Det var bara att kavla upp armarna (inte jag men Hanna ;) ) och börja gräva i toan, mysigt värre.... Vi är ju inte rörmokare så därför kunde vi inte lösa problemet så vi skuttade i säng iställlet, i hopp om att problemet skulle ha löst sig själv nästa dag.. Det hade ju såklart inte hänt och stoppet var fortfarande kvar, tusan :S

Idag är det tisdag och jag har precis städat rummet och bäddat rent i sängen, jajamen jag har redan hunnit med det även fast klockan bara är 10:35. Jag börjar jobba klockan 12:00 så därför var jag tvungen att städa nu, men det känns bra att det är gjort.

Jag slänger in lite bilder från helgen här nere, enjoy!


               



Mathias, du är underbar! <3 ;*

Friday 12

Fredag idag! Harinte gjort så mkt, mamma var hem på lunch sedan körde jag in henne till jobbet. Gick en sväng på stan och köpte benvärmare som jag ska ha imorgon när det är UTGÅNG med min bästa Hanna! Även Partik, Tobbe kanske Emma & Sanna :) Ska bli såååå roligt. Håller för övrigt på att bränna en partyskiva nu, woho.

Ikväll ska jag ut och äta middag med älskling och hans familj. Mys :)
Sedan ska han och jag bara mysa hemma hos mig med film och pussar :]
Jag älskar dig Mathias <3

Imorgon är det jobb, sedan mys med Mathias, middag osv. Utgång sedan :D Ska sova hos Hanna också! wie!
På söndag är det ocskå jobb :)

Nu ska jag fortsätta med min skiva sedan äre duschen.

Ha det bra alla, för det har jaaaaaag :D

Tråkigaste dagen i mitt liv

MathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathias

Jajamen, jag tror faktiskt att jag fått uppleva den tråkigaste dagen i mitt liv. Har verkligen inte gjort något alls idag och det har inte varit det minsta roligt. Tur att jag har Sara som ringde och piggade upp min tillvaro litegrann. duärbäst ;*
Så jag har liksom inget att berätta om den här dagen, förutom att jag snart ska iväg till Hanna och äta middag, mysa och umgås! Dagens slut blir lite mer händelserik iallafall, tack för den. Älsklingen kommer och sover här med, PUSS.

I Torsdags vart det middag ute på restaurang med Mathias, mamma och pappa. Vi firade pappa på hans födelsedag, mumsigt och mysigt! Fredagen ängnade jag åt till att städa, kvällen bestog av bio med Mathias, Sanna & Per :)
I lördags jobbade jag på dagen, sedan bara mys med älsklingen. Middag och film :]
Igår var vi på Boda Borg, jag, Mathias, pappa och mamma. Det var riktigt skoj :D Vi åker nog snart tillbaka igen!

Nu ska jag fortsätta njuta av min extremt tråkiga dag och ikväll innan jag ska sova kommer jag be till gud att en sån här dag ALDRIG ska återvända till mitt liv iallafall.

Men som sagt, Hanna kommer rädda min dag :D <3

MathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathias

Tisdag den 2 september

Det regnar och regnar, himlen är grå. Så är det verklingen ute just nu. Idag har jag jobbat på Leksaksaffären det gick fin fint. Imorgon är det också jobb som står på schemat :)

Så vad har hänt dom senaste dagarna?

I lördags åkte jag till Mikaela i Bollsta och hälsade på. Vi åkte till Hoting för att köra hennes mormor på ett bröllop. En mycket intressant upplevelse för både mig och Mikaela måste jag säga, haha. Inköpta fruar samt köttbullar, potatis och brunsås. Du förstår vad jag menar Mikaela ;) När vi spenderat hela dagen där åkte vi mot Härnösand. Åt en gourmet middag på Donken, åkte sedan hem till mig en snabbis för att svida om till kvälles outfit =) Det blev party hela natten lång, somande vid 5-tiden, Jag och Mathias i sängen och min kära Mikaela på en madrass på golvet, sööötis :D Syret i rummet var slut på morgonen men som tur var vaknade vi innan vi hann avlida, haha.

Söndagen bestog av marknad med Mathias, Mikaela, Sara, Robban, Sanna A, Per och Sanna B. Mysigt var det :)

Efter det åkte jag och älsklingen hem till mig, åt middag och bara myste. På kvällen tog vi en promenad in till stan, en lång och underbar promenad, JAG ÄLSKAR DIG <3

Igår var det måndag och på dagen var jag chaffis åt farmor ner till Birsta, fick en fin sjal och gott fika :)
På kvällen igår vart det filmkväll med Mathias, Sara & Robban! Vi såg Ps. I loveyou, bra film faktiskt. Trevligt sällskap hade vi såklart också!!

Nu är det duschen som gäller!

Boda Borg på söndag, me like :)

Mathias Eriksson - PUSS :]


RSS 2.0