Valborg

"- Så inleds snart årets största fyllekväll". Lyssnade på radion och detta var vad killen på nyheterna sa, precis så var det för mig förra året, alltså fest. I år blir det helt annorlunda då jag och Frida ska spendera kvällen med att äta hämtmat (mums), kika på TV, prata, äta en massa gott och sist men inte minst vaxa benen. Får se om vi överlever men det tror jag nog, spännande är det iallafall. Jag ska även ta hem Mathias ikväll också som ska vara ute och svira. Jag ser iallafall fram emot min kväll som kommer bli toppen!

Var ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu så finns ganska mycket att uppdatera om. Men jag kommer inte att uppdatera om allt för då skulle jag få skriva i en evighet. Här om dagen umgicks jag med Hanna, det var inte igår så man kan säga att det var välbehövligt och att vi ja, pratade så mycket så vem som helst skulle fått skavsår i öronen. Nu är vi båda uppdaterade om allt som hänt och när vi ses nästa vecka kommer det inte vara lika mycket som måste sägas, hihi.

Mer då? Jag har firat Mimi, världens bästa sis, som fyllde år. Ett år närmare pensionen som vi brukar säga. Funderade starkt på att köpa en rullator med ett tuta på men kom på att det kan nog vänta tills nästa år eller något. Hon fick något helt annat som jag tror att hon gillade, hihi.

Jag har även hunnit med att ha myskväll med Sara och Linda här om kvällen. Vi beställde hem mat och kikade på film. Som vanligt så rullade filmen och vi pratade utan att nästan slänga ett öga på den. Vi hade alltså mycket trevligt!

Imorgon är det lördag och då ska nog jag och Mathias ta oss en sväng till Birsta. Kvällen kommer att spenderas hemma hos mormor för att fira hennes födelsedag. Vi blir ca 15 personer så kommer verkligen vara fullt hus. Mysigt med en kväll med släkten och god mat. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag publicera det här inlägget och slänga på mig lite mascara. Jag önskar er alla en fin Valborg!




Snabbt inlägg i reklamen!

Ja, nu är det reklam i Top Model så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Helgen har varit toppen. Fredagen spenderade jag med Sanna en stund och resten med Mathias. Vi åt middag på Frasses som smakade utsökt, blev efterrätt från Donken. I lördags var vi mest ute hela dagen i det fina vädret, på kvällen åkte vi till Sundsvall med Offe och Emelie för att gå på bio. Vi såg Clasch of the titans, en helt okej film!

Igår var jag och mamma i Birsta hela dagen. Jag shoppade en hudcreme från Body shop, en vit skjorta och en jeansjacka, härligt!

Idag har jag umgåtts med Katta. Vi åt glass och promenerade, hon hjälpte även mig med att göra mitt CV lite bättre. Imorgon ska jag ner till skolan igen, kvällen kommer spenderas med Frida och vi ska ut och äta på Thai, gottans!

Nu är reklamen slut, tjingeling.


Min fis <3


Tatuering; CHECK!

Så har man äntligen en tatuering. Jag är verkligen supernöjd och kan inte sluta titta på den! Ont gjorde det också, så ni som säger att det är skönt, nej skulle inte tro det! Men nu är det gjort.

Igår kväll myste jag med Mimi. Blev också bjuden på ost & kex, mumsigt värre. Imorgon är det skola på dagen och efter det ska jag hem till Linnea med Emma och ha myskväll. Blir pizza och någon film, längtar!

Nu ska jag mysa med Mathias och fortsätta beundra min tatuering!







Regn idag

Men det gör inget för jag är leeedig, hoho.

Gårdagskvällen spenderades med Frida! Innan vi påbörjade våran promenad kilade vi in till Mimsan för att kolla in hennes nya lägenhet. Den var superfin!! Och jag längtar redan till inflyttningsfesten, wiho. Men innan det ska jag dit och mysa på måndag kväll. Kan behöva lite peppning då innan tisdag. Då smäller det! Och jag tänkter inte berätta vad det är, nej nej, bara mina närmaste och bästaste får veta det. Men det är något mycket läskigt, coolt och resultatet kommer förhoppningsvis bli perfekt! Nyfikna? Jo jag visste väl det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in och hälsa på farmor och farfar. Sedan ska jag spendera kvällen med att pussa på Mathias, den bästa i världen. Blir mumsig middag, pappas hemmagjorda pizza. Sedan bara en helkväll framför tv:n.

Imorgon, lördag, blir det en heldag med Frida! Först Birsta, sedan middag ute och efter det myskväll. Tror inte det kan bli bättre faktiskt.

Trevlig helg på er :)

                                               I love you


Måndag

Och jag är fortfarande ledig!! Underbart. Idag har jag, Mathias, mami och papi varit på Norra berget och kollat runt samt fikat på världens mysigaste fik. Blev våfflor med sylt. Nu har vi nyss smällt i oss en pizza och ska ta plats framför tvn för att ikväll se Bröllopsfotografen, hoppas den är lika bra som 2012 var igår.

Imorgon är det min sista lediga dag, buhu. Den kommer spenderas med Mathias på dagen, ska göra lite ärenden samt åka en sväng till Kramfors. Efter det ska jag äta middag hos mormor och sedan ska jag och Sara till Linda för att umgås och se på film, mysigt!

Igår hade jag världens bästa dag med Sara som åkt tillbaka idag. Jobbigt. Men nu är det inte långt kvar tills jag och Mathias sätter oss i bilen och brummar ner till dom, bara några veckor framöver!! Jag längtar massa,massa,massa. Min bästa vän!!

Nej nu blir det filmkväll :)


Favvo-Emma! <3




Påskdagen

Igår var det påskafton. Jag fick 7 st påskägg av Mathias, mamma, pappa och mormor, sötnosar. Kommer dock behöva hjälp att äta upp allt, jag är inte direkt en storätare. Blev av med lite godis igårkväll när jag och Mathias åkte in till Offe och Emelie. Hade en trevlig kväll med film, prat och massa tittande i gamla skolkataloger, haha vilka bilder... Blev även uppdaterad med vad Emma pysslade med igårkväll, det kändes bra! Blir så tomt när man är van att träffa varandra varje dag.

Nu har jag precis gjort mig klar och funderar på att äta lite lunch. Sedan kommer min bästa Sara hit och hämtar mig. Vi ska sola, promenera, äta middag och umgås nu när hon äntligen är hemma en sväng igen! <3 Kommer bli kanon.

Senare ikväll blir det film med familjen, som även har blivit en tradition varje söndag. Ikväll ska vi ge oss på 2012, har höga förväntningar på den!! Kommer bli en massa godisätande också, mums.


Bästa vänner




LEDIG!

Och det är hur skönt som helst. Jag började min ledighet i onsdagskväll med att spendera kvällen med Sanna, vi tog en lång promenad duktiga som vi är. Igår pluggade jag hela dagen, så jag slipper tänka på något sådant resten av dagarna jag är ledig, och det är många dagar kvar!! Idag har jag och Mathias åkt runt och gjort lite ärenden, nu har vi landat i Åvike för en supermyskväll. Det vankas fondue, tv-tittande och en massa mys. Jag stortrivs! Imorgon kväll ska vi umgås med Offe och Emelie, även då blir det en myskväll. Min bästa Sara är också hemma över påsk så henne ska jag såklart hinna umgås med också, min bästa. <3


Glad påsk och ät riktigt mycket godis :-)




RSS 2.0