Hemma!

Då var jag hemma igen : )
Hade en väldigt rolig och mysig helg i Gävle, tack för det Maria och även Emma!
Kom hem i söndags och då var det bara att packa upp allt.
Igår var det måndag, åkte och badade med Mathias, Issa och Micke. Eller ja, Mathias och Micke badade medans vi tittade på. Var lite för kallt, måste vänta tills vattnet har värmts upp ännu mer! Efter det åkte vi fyra och åt en god middag på Donken, me like.
Sedan var det dags att åka till min Bästa Hanna för att få i oss lite efterrätt, jordgubbstårta & saft, mumma!
Umgicks med henne en stund innan jag och Bubbi åkte ut till stugan för att tillbringa kvällen, natten och dagen idag där. Alltid lika underbart!!

Toddiloo :)


 







Hemma en snabbis!

Igår kväll kom jag hem från stugan där jag har varit med Mathias och lill-mormor. Har haft 2 rikitgt mysiga dagar. I onsdags så solade vi på klipporna under dagen. Grillade sedan lax till middag, det var sjukt gott. Efter det traskade vi iväg och umgicks lite med Mimmi, Fredde och Mikaela. Blev bjudna på lite gotta, var mycket trevligt. När myggen nästan ätit upp oss gick vi tillbaka till stugan för att äta melon och spela kort. Igår vart det klipporna igen, en cykeltur, äta god middag, tog det lungt och åt mormors goda Rabarberkräm, kan det bli bättre?
 
Nu har jag precis packat klart, ska hoppa in i duschen och sedan äta lunch. Jag ska nämligen bege mig till Gävle med Maria. Blir där hela helgen, kommer bli riktigt roligt! Ska även träffa Emma, wiihoo! <3

Nu har jag inte tid att sitta här, blir nog inte att jag bloggar så mycket framöver heller, har inte riktigt tid med det. Ha det underbart i sommarvärmen alla, det har jag!

Hej då :)

Mathias - All kärlek till Dig! <3

Snart år du 20 år bästis! ;*

Midsommar

Nu har jag precis kommit hem från en trevlig kväll med Hannus! Igår blev det middag på Kina med Mikaela. Film och gotta efter det. Hon åkte hem imorse efter att hon hjälpt mig med att få in en ny soffa, okej vi kanske inte gjorde så mycket förutom att titta på, men ändå.

Snart är det Midsommarafton, imorgon. Det är en riktig mysig dag tycker jag. Jag ska spendera min Midsommarafton med att jobba under dagen. Kommer nog bli roligt skulle jag tro. När jag kommer hem ska jag äta en god middag med mamma, pappa och Mathias. Jag längtar redan. Efter det ska jag och bubbi bege oss in till Offe och Emelie för en mysig kväll som kommer bestå av jordgubbar, prat, kubb (om det inte regnar!?), och bara massa mys. Kommer bli en lyckad Midsommarafton för min del!

På lördag ska jag jobba, även på söndag. Lördagkvällen är bokad med Hanna, Pizza, promenad, chips, gotta, film,  MYS! <3

Jag saknar Mathias, är inte roligt att vänta på dig i en hel vecka. Du kommer bli sönderpussad imorgon, det kan jag lova, jag älskar dig.


IMORGON : )










Bättre sent än aldrig

Men nu ska jag äntligen blogga. Har inte haft tid att uppdatera på en vecka nu men kände att nu är det på tiden. Vad har jag då gjort den senaste veckan? Svårt att komma ihåg allt såhär på rak arm men en sak kommer jag iaf ihåg, Party i torsdags! Det var riktigt roligt och jag fick avsluta kvällen på Subway med min bästa Hanna, kan det bli bättre?
I lördags jobbade jag på dagen (även igår, söndag), kvällen bestog av middag hemma hos mig med Hanna och mammsen, efter det tog jag och Hanna det lungt och käkade en massa gosaker, jag får inte glömma OC heller. Idag har jag varit i Sundsvall nästan hela dagen med bubbi. Ikväll har vi varit i stan och glidit, åt just torkade jordgubbar, I love it! (samt cashewnötter & torkade bananer) Nu väntar jag på att Mathias ska duscha klart så vi kan se på någon film och mysa.

I veckan har jag nästan varje dag planerad;
Imorgon - stugan på dagen, kanske Sanna på kvällen
Onsdag - Umgås med Mikaela (middag och bio!!) får nog även säng-sällskap av henne! Hihi.
Torsdag - ? (Bästa Hanna!?)
Fredag - Midsommar, mysigaste dagen på året, förutom Julafton då förstås. Blir jobb på dagen, mysig middag med Mathias, mami och papi på kvällen efter det spenderas resten av kvällen med Mathias, Offe och Emelie!

Sa även hej då till Emma (Tjockisen) i fredags som lämnade Härnösand för gott den här gången. Får tårar i ögonen bara jag skriver det.. Kan inte skriva med ord hur roligt vi haft under alla 4 åren. Vi har haft våra svåra stunder men har alltid löst dem och jag vet att vi alltid kommer vara lika bra vänner, det gör mig otroligt glad. Känns också bra att vi ska ses i sommar, då ska vi busa som bara vi kan. I love you, alltid Fetto&Tjockis<3

Vart lite ledsamt nu helt plötsligt, men tycker iaf att jag fick till en hyffsad uppdatering.
Nu blir det film, pusshej!


09:53, God Morgon!

Har precis ätit frukost och gjort mig klar för en dag i Birsta med Sanna. Får se om det blir någon shopping eller om det bara blir att jag kikar runt.

I lördags hade vi iaf grymt roligt på Boda Borg, vi var super duktiga också!! Kvällen bestod av tacos hos älsklingen och filmkväll med Emelie och Offe efter det.
På söndagen umgicks jag med Mathias och åkte även och röstade med mami! Hihi, stackars lilla pappa som inte får rösta när han är Amerikansk medborgare, men han lider inte av det ; ) Var lite spännande att rösta för första gången iaf. På kvällen umgicks jag med Emma, åt fruktsallad och hade det mysigt!

Igår, måndag, blev jag hämtad av Sanna och Per för att åka till stan och kika på studentdansen. Tyckte verkligen att fel klass vann, dom var inte bra alls! Igår kväll tog jag och Sanna en lång promenad och åt en glass såklart.

Nu är det dags att åka, Ha en bra dag!


Vi är snygga! <3

Vart tog sommaren vägen?

Trodde sommaren hade kommit för att stanna, men icke! Den kommer väl snart, fram över, hoppas jag... Så idag har jag spenderat dagen med att frysa! Plus att jag har myst med Mathias, färgat hår, handlat och nu sitter jag och väntar på att pappsen ska komma hem med Donken till han och mig. Blir lätt så när mamma inte är hemma, hihi. Gott är det iaf så jag klagar inte. Imorgon är det lördag och jag har tagit ledigt från jobbet för att åka till Boda Borg, wiiihooo! Jag, Mathias, Offe och Emelie kommer ha så grymt roligt!


Nu ska jag duka innan maten kommer, ikväll blir det Hanna för hela slanten, mysmysmys! <3

Heeeejdooo : )





Svennebanan!

Vad har hänt i mitt liv idag då?
Bara varit hemma och tagit det lungt, haft Sanna som sällskap och kock! Hon tillagade blodpudding & bacon, jag åt inte men tror det var gott. Vi grinade en skvätt också, såg sista avsnittet i tredje säsongen av OC, fy vad sorligt det är.
Världens överlägset bästa serie ändå!

Imorgon är det fredag vilket betyder myskväll med bästa Hanna! Längtar redan.
Nu väntar jag på Mathias, han ska komma hit och umgås, det gillar jag!
Tjingeling!



<3






Boda Borg here we come!

På lördag blir det ett besök på Boda Borg igen, som jag har längtat!! Älskar att springa runt där i alla rummen och bara ha riktigt roligt!! Blir jag, Mathias, Offe och Emelie denna gång, längtar redan.

Blev en lång biltur igår kväll med Sanna, hände en del saker på vägen som vi helst inte pratar om,vi är inte olagliga? Tyckte vi iaf, haha vi är bara för bäst. Tog en promenad efter också, tack för en trevlig kväll!
Spenderade dagen ute i stugan, mysigt var det.

Nu ska jag städa lite och ikväll ska jag umgås med Emma : )


KÄRLEK




Hej hej, hemskt mycket hej

Har ätit middag för ett tag sedan. Även idag åt vi ute och det var så gott, Jag älskar sommaren!
Skulle egentligen ha spenderat dagen med Sanna men hennes bil ville inte fungera riktigt som den skulle tråkigt nog :/ Så jag fick istället ett samtal av Maria som ville umgås med mig. Blev hämtad och sedan har vi kilat runt i stan, ätit lunch, ätit glass (tack för att du bjöd på den söto) och även köpt tapeter. En lyckad dag.
Nu sitter jag och väntar på att MathiasSnygging ska komma hit och ha myskväll med mig, me like.

Imorgon blir det stugan hela dagen och Sanna på kvällen! Hoppas på sol imorgon också.


Älskling


Kom på nu att jag lovade bilder igår,
dom kommer någon dag framöver
när jag har tid : )

RSS 2.0