Då var det dags

... att börja blogga igen! Jajamen, nu kände jag att det var dags att ta tag i bloggen och göra den levande igen. Får se hur länge det varar den här gången.

Vad har hänt sedan jag skrev sist då, ja en massa såklart då det var ett jäkla bra tag sedan! Men jag tänker minsann inte berätta allt, nej jag tar det från julafton och framåt, sådeså.

I fredags var det då äntligen julafton igen. Och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar julafton! Min höjdpunkt på året :) Det blev som vanligt en supermysig dag, Mathias var med på morgonen och sedan hela kvällen, det gillas. Jag fick sjuukt mycket julklappar, och det gillas det också, hehe... ;) På juldagen åkte vi ut till Åvike och hade ännu en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Denna vecka har bestått av att njuta av ledigheten , så himla skönt att slippa skolan, nästan äckligt skönt. Jobbat har jag hunnit med och även spenderat tid med några av mina favoriter, Mimi, Frida, Maria och imorgon kommer äntligen Sara hit <3 Sen har jag såklart spenderat tid med min underbara familj, Thias, mamma, pappa & mormor, som vanligt.

Vad återstår av denna vecka då? Jo imorgon kommer som sagt min älskade Sara hit. Sedan blir det mysig uppesittarkväll med familjen för att sedan vakna upp till en härlig nyårsafton som kommer spenderas med Mathias, Maria & Stefan! Kommer bli kanon :)

Nä, nu känner jag att jag är klar med mitt skrivande för idag, men jag måste erkänna att det känns roligt att vara igång med bloggandet igen! Har liksom saknat dig lite Bloggen, men bara lite :)

Nu blir det att slå på Gossip girl, Natti :)




                                                              Snygga


RSS 2.0