Hej då 2008 - Hej 2009

Ja, snart är det slut på år 2008, för alltid. Ganska läskigt att 2008 aldrig mer kommer tillbaka, verkligen ALDRIG. Det har iaf varit ett bra år och det kommer 2009 också bli =D

Idag har jag och Hanna handlat för imorgon, vi överlevde men det var väldigt nära några gånger att vi ville klippa till tanterna, gubbarna, ungarna ja alla muppar som trängdes på Coop. Har ni inget hem? Ja, vi var ju också där, men vi stannade iallafall inte i gången och hade PRO-möte!! Herregud... Vi fick med oss det vi skulle och nu är det snart Nyårsafton! Jag längtar :)

Ikväll har jag varit hos Sara och haft roligt. Vi kollade på våra gamla filmer som vi spelat in (haha vissa var från när vi gick gymnasiet, schhh! ) Det var längesedan jag skrattade så mycket =D Skulle ha slingat hennes hår men vi orkade inte det ikväll, får bli senare i veckan. I love you :)

Vi kommer ha så roligt imorgon!
V.I.P = Hanna,Sara,Mathias, Robban, Marcus, Kristoffer, Patrik. =D Ses imorgon!




Pokerface - Bästa låten






Mathias Eriksson - Du är mitt liv!


Christine & Hanna klarar allt!

Idag har vi varit i Birsta och shoppat. Först in på Ikea där Hanna handlade lite grejer till lgh sedan vidare in i Birsta City :) Där traskade vi runt i någon timme, och vi fick även i oss en grillad med bröd, mums! På hemvägen så hände det att spolarvätskan tog slut, klart att den gjorde det när det är vi som är ute och åker, även att vi inte hade med oss någon ny spolarvätska. Men säg något som vi inte klarar när vi är tillsammans? Nej just det, vi tänkte till och kom på att Lokan som Hanna hade köpt funkade precis lika bra. Smart va? Vi stannade också till på Shell och tvättade av rutan ordentligt, vi är helt enkelt bäst :)

Igår kväll kom Hanna på middag, sedan vart det film och massa prat! =D Planerade också inför nyår. Det kommer bli så lyckat :) Can´t wait!! Imorgon ska jag & Hanna handla middagsmaten till nyår, för vi ska vara kockarna :D

Nu ska jag pussa på Mathias och sedan ska vi åka in och gå på bio :]

Om jag inte skriver innan nyår, GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!

22 december 2008

Hej på er alla i julstöket ;) Idag har jag och mamma varit på nästan alla affärer i hela Härnösand tror jag. Haha. I eftermiddags åkte jag till Hanna för att umgås med henne! Hon klippte min lugg, vi bytte julklappar (jag fick 3 paket och en supersöt nalle, gull!!!) sedan kollade vi på utlandsresor, jajamen vi ska åka i juni eller juli :) LÄNGTAR! Sedan gick jag på stan med pappsen och handlade julklapp åt mamma från han =D

Nu ska jag slå in paket så har inte tid att sitta här och slöa! Ha en bra jul om jag inte skriver innan.

MathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathiasMathias, MUMS!!! <3

Snart är det nyår! Kommer bli den bästa på länge känner jag på mig, dem bästa personerna kommer vara med också! Mathias, Hanna, Marcus, Patrick, Tobbe, Sara & Robban! Can´t wait!!





1 vecka kvar

Japp, snart är det julafton!! Som att jag längtar =D

Har precis kommit hem från Hanna, vi hade myskväll med massa prat (as usual) gotta och massa bra tv program! Vi besökte även vårat favvoställe, COOPAN ;) Måste bara berätta för er som inte redan vet att Hanna är bäst i världen! Jag har då turen att ha henne som min bästa vän, sådeså <3 FÖRDUÄRBARAFÖRBRA ;*

Prison Break nu, god natt Sverige!


Saknar min Mathias <3 ;*


Kvällens snacks



Mysdag

Idag har jag och mamma varit lediga, bakat lite kakor och varit på stan, mys! Har precis pratat med Hanna i tfn, som jag förövrigt gör varje dag. Men vi har alltid något nytt att säga! Plus att vi måster ringa upp en andra (och ibland tredje) gång för att berätta mer saker. Du är helt enkelt bäst : ) ( btw, hahah jag skrattar åt programmet även fast man inte får det!! Hahaha, you know what I mean ) <3

Helgen var toppen :) Festen i lördags vart lyckad! Igår var det jobb och sedan på kvällen bakade jag och pappa pepparkakshus, wie ;D Sedan blev det mys med Mathias.

Imorgon är det jobb igen. Nej nu måste jag kila :)

Mathias - PUSS ;*


Bästa vänner




Bättre sent än aldrig

Det är ju så man brukar säga. Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag skrev, hoppas ni ursäktar mig! Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn, men ikväll tog jag mig tid så nu ska det allt bli ett litet inlägg :)

Jag har jobbat (som jag gjort dom senaste månaderna), varit i Birsta och julhandlat ett antal gånger, myst med Mathias (MUMS), umgåtts med min bästa Hanna (LOVE), varit med mina andra gulliga vänner, varit på bio och en massa andra saker under tiden som jag inte skrivit. Nu vet ni det också : )

Imorgon ska jag jobba igen, och på fredag. Imogon kväll ska jag umgås med Sara som kommer hit, wie :D På fredag kväll ska jag se Idol-finalen med Mathias, Sanna och Per!

LÖRDAG ÄR DET UTGÅNG FÖR HELA SLANTEN!!!!!!!!!!!!!! DRICKEDRICKEDRICKE!!!!!!!! HANNAHANNAHANNA <3!!!!!!!!!! Sådeså :) Tobbe och Patrick blir våra kompanjoner för kvällen, så Härnösand, FUCK OFF AND DIE FÖR HÄR KOMMER VI! Kände att jag behövde få ur mig det där, sådär ja!

Söndag ska jag jobba på julmarknaden, det ska bli mysigt :) Kom gärna dit och handla en godisstrut av mig ;)

Snart är det jul och jag längtar som en tok, ni som känner mig vet hur galen jag är i julen :] iiiiih <3

Nu kommer Mathias hit ! Ska pussa på dig ;*

Ska försöka att skriva om någon dag igen så det inte dröjer allt för länge. Men jag LOVAR inget.

Hanna är min bästa vän så rör du dör du ;*



Ses på lördag!


RSS 2.0