Tisdag (eller måndag?)

För mig känns det som att det är måndag idag. Kan bero på att jag och mamma tog ledigt igår. Hur härligt som helst! Vi tog det bara lungt, bakade lite lussebullar, mumsigt värre. Idag har det varit jobb igen, men det känns bra att det redan är onsdag imorgon. Snart helg igen! Me like : )

Snart kommer Sanna hit!
Imorgon kväll ska jag och Sara på ngt ljus party, det ska bli trevligt =D Alltid lika roligt att umgås med henne!

Hanna Granados - bästavän ;*


Hej på er!

Tack för i fredags hörni! =D




Jag älskar dig Mathias!

Snart är det Lördag igen...

... fast först är det Fredag. Det betyder jobb, smörgåstårta till lunch!! hälsa på farmor på sjukhuset, utgång :) Låter som en bra fredag tycker jag. Blir nog fest hos Conny, vi måste ju ta hand om våran Marcus när han kommer hit, hihi! Fårse om det blir nyktert för min skull, beror på Hanna gull! <3 Som ni kanske redan vet så sitter vi ihop, så vi gör alltid samma saker! Sådeså.

På Lördag blir det först mysdag (kanske bakisdag) med älskling. Middag hos mormor och sedan ska jag umgås med Sara, trevligt =D Blir nog någon film och massa prat! Wiiie!

Ikväll har jag haft ta-hand-om-mina-fötter-kväll, riktigt härligt måste jag säga. Nu glänser dom som en ny polerad bil, haha. Eller kanske inte.

Nej nu är det snart dags för mig att sova. Min väckarklocka ringer ju 05:50 och det är för mig nästan mitt i natten. Hua. Varför plågar jag mig själv med det? Jo, för jag får pengar och smårgåstårta imorgon, mums på det säger jag bara!!! I love it :) (jag gör det även för att jag inte är en sån där som lever på samhället, ta inte åt er....) ;)

God Natt Sverige



Cause everytime we kiss I swear I can fly

Världens bästa pojkvän!

Jag har absolut världens underbaraste pojkvän, Mathias Eriksson <3
När jag kom hem nu ikväll så står det en ros, en Miranda nalle och ett kort på mitt skrivbord! Du är så himla perfekt. Tack så jätte mycket ;* Jag blev alldeles varm i hjärat och så oerhört lycklig över att du är min!
Tusen tack sötnos






Ledig!

Jajamen idag är jag ledig från jobbet, skönt :) Jag har lite grejjer som måste fixas bland annat med Engelsa B som jag ska läsa. Ikväll ska jag umgås med Emma :) Imorgon och resten av veckan är det jobb igen^^

Så vad har jag gjort i helgen? Bara tagit det lungt, varit ute och gått, myst med älskligen och bara haft det bra! I lördags kväll var Mathias ut och gjorde stan osäker ;) Jag däremot tog det lungt och hade myskväll med Hanna! <3 Vi hade som vanligt hur roligt som helst, för du är bäst ;* I veckan blir det middag och mys med Hanna, det ser jag fram emot!! <3

Nu har jag inte tid att sitta här och slöa, PUSS PÅ MATHIAS & HANNA ;*








 

Snart helg, äntligen!

Den här veckan har gått hyffast fort ändå. Har jobbat varje dag 07:00 - 16:00. Imorgon är det fredag och sedan är det helg! Jag är ledig heeela helgen! Woho =D Dom ringde och ville att jag skulle jobba i helgen också, på Murberget, men jag jobbade ju förra helgen plus att jag jobbar varje dag så jag kände att jag ville vara lite ledig.

Imorgon ska jag bara ta det lungt (fast jobba blir det såklart), åka ut till Mathias och ha myskväll. I like :) <3
På lördag blir det bara att mysa och på kvällen ska jag även då ha myskväll, med min bästa vän Hanna Sötnos Granados!  Puss påre :)

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska ringa så jag kan åka dit och umgås med henne en stund! =D Var evigheter sedan känns det som, det får vi ta och ändra på!!

Skickar en liten hälsning till Mikaela som nu befinner sig i varmare breddgrader, rättare sagt Thailand! Hoppas du har det underbart och glöm inte bort att sola & bada åt mig med som du lovade. Jag får inte så mycket av det på Finap vill jag lova, haha. Vi ses när du kommer hem babe! <3 I love you.

Ses&Hörs!





Bio

Japp, nu har jag kommit hem från bio med Sara. Det var mycket trevligt men ganska mobbat var det att sitta i salongen eftersom det endast var jag, Sara och två andra (vi tror dom var lite eljest) tjejer. Haha. Men det gjorde inget för vi hade trevligt ändå, som vi alltid har när vi umgås =D


Nu ska jag hoppa ner i sängen och slå på ett avsnitt av Prison Break som min snygging har lagt in på datorn :D TACK BEBIS <3

Saknar min Mathias :( PUSS ÄLSKLING!!!!!





Fetto & Tjockis <3

Onsdag - mitt i veckan

Ännu en dag närmare helgen :)

Dagen idag gick ganska fort och allt flöt på bra. Har precis duschat och ska snart äta middag. Sedan kommer älsklingen hit!! Det blir en promenad och sedan ska jag bara gosa med han! <3

Imorgon är det torsdag och på kvällen ska jag på bio med Sara, trevligt värre :D Det blir High school musical 3, hoppas på att den är bra. :)

På fredag blir det filmkväll med Mathias, Sanna och Per! Blir nog till att köpa en massa gotta och hyra en riktigt bra film! Jag lovar att jag inte ska välja den här gången, kan bli lite udda filmval då. Ellerhur? ;)

Fick även reda på att jag ska jobba hela helgen också, det är på Murberget så det ska bli roligt =D Sedan är det bara några timmar så jag får ändå en ganska "ledig" helg. Jag har planerat att det ska bli myskväll hemma hos Mathias på lördag och jag längtar! <3

Glömde berätta att jag fick träffa Hannas sötaste kissemiss här om dagen, how cute! :D Jag är en väldigt stolt extra-mamma :D WIIIE! Saknar Hanna btw, duärbäst <3 ;*

Nu är det middag, ska bli gottans! PUSSHEEEEEEEEEEEJ.




Bästa vänner för alltid <3

Tisdag den 4 november

Nu är jag tillbaka med bloggandet igen :) Fick virus på datorn så Mathias kompis fick fixa den så nu är den som ny igen =D Idag har jag jobbat (som jag ska göra hela veckan) Igår myste jag med Hannas kisse! Sötnosen!!!!! Och nu kommer Sanna hit och umgås :D Var dett tag sedan så det ska bli så roligt!

Nu har jag inte tid att sitta här :) hejs!

Mathias du är bäst <3

RSS 2.0