underbart

Visst är det underbart, att ligga på klipporna och sola!? :D Det är precis vad jag gjort nu i 2 dagar. Jag har varit ute i stugan med Mathias och bara MYST! Jag älskar dig !! Ätit god mat, spelat kubb, gått på lååång promenad (mormor var såklat med :D ) och bara haft det UNDERBART!

Imorgon är det jobb igen. Nu hinner jag inte skriva mer!

hejs


13 juli

Jag hinner aldrig sitta vid datorn nu förtiden.. Vilket ändå är en ganska bra sak. Nu ska jag försöka uppdatera er om mina gångna dagar:
Har varit ensam hemma nu sedan förra lördagen, en vecka igår alltså. Min första ensamma kväll spenderades med älsklingen, vi var ute i stugan nästan hela dagen och sedan blev det middag och en MASSA mys. <3

Söndags middagen åts hemma hos Hanna i hennes nya FINA lgh! Det var gott och trelivgt :) Min bästa Hanna <3 

Jag har även umgåtts med bästa Sara, vi har varit på Allsång ( haha ) , ätit mumsiga middagar, pratat en massa och bara umgåtts :D

Sedan fick jag handlingshjälp av Sanna här om dagen, TACK babe! Men bilen pajjade på vägen hem och det var inte trevligt. Där står jag liksom, på E4:an, ingen hemma som jag kan ringa och Mathias jobbade.. Som tur var så ringde Mathias en kompis som kom och hjälpte mig, så jag kom hem hel iaf! ;) Tack för det!

Vad har jag hunnit med mer? Jo, i fredags var jag och Sara (inte den Sara jag skrev om där uppe :P ) i Birsta och shoppade loss! Vi var extremt trötta och hade ont i fötterna måste jag säga, efter att ha stått en hel dag och sedan åka iväg och shoppa, då kan man inte bli annat än trött!

I går var jag på bio med Mikaela, vi såg Narnia, mkt bra :) Trevligt att umgås med Mikaela också! <3

Imorgon är det jobb (som det har varit dom närmaste 7 dagarna) efter vi har städat undan och stängt igen ska vi åka och handla mat (jag och Sara), sedan blire middag och film hemma hos mig! =)

Sommaren har verkligen inte visat sig mycket, men jag klagar inte, den får gärna komma i augusti när jag är ledig och kan ligga och pressa på stranden!! ;D 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen soooova. Mathias kommer inatt och ska sova, det känns bra! <3


RSS 2.0